FC Inter päätti KuPS:n Liigacup-taipaleen

Kuopion Palloseura kärsi kirvelevän 1-3 (1-2) tappion Turun FC Interille Liigacupissa. Tappiolla KuPS:n urakka Liigacupissa päättyi puolivälieriin.

Erikoinen ottelun avausjakso piti sisällään kolme osumaa, joista jokainen tehtiin rangaistuspotkusta. Benjamin Källman avasi talkoot ottelun 22. minuutilla, mutta Tim Väyrynen tasoitti 20 minuuttia myöhemmin. Vielä avausjakson loppupuolella KuPS:n Gabriel Bispo rullaili varomattomasti Källmanin nilkoille rangaistusalueella ja seuranneesta pilkusta Källman latasi Interin taukojohtoon.

Ottelun tauolla pukuhuoneiden läheisyydessä tapahtui jotain ja KuPS:n päävalmentaja Simo Valakari sai erotuomari Oskari Hämäläiseltä pysyväiskomennon jäädä suihkun puolelle, kun erotuomari osoitti Valakarille punaista korttia.

Toisella puoliajalla KuPS:n peli oli sekaisin ja 58. minuutilla Benjamin Källman laukoi tarkasti Interin kolmannen maalin ja hattutempun täyteen. KuPS ei saanut kunnollista kirivaihdetta aikaan ja näin vieraat voittivat ottelun ansaitusti.

KuPS:n kokoonpano FC Inter-ottelussa:

Johannes Kreidl, Daniel Carrillo (75′ Samuli Miettinen), Henri Toivomäki, Paulo Ricardo, Taneli Hämäläinen, Anton Popovitch, Gabriel Bispo (46′ Axel Vidjeskog), Clinton Antwi, Santeri Haarala (81′ Felipe Aspegren), Iiro Järvinen (62′ Fabio Schneider), Tim Väyrynen (74′ Sebastian Dahlström)