Eurokesä lähenee – lipunmyynti ensimmäiseen eurokotiotteluun alkaa torstaina 27.6!

Kuopion Palloseura kohtaa UEFA Europa Conference Leaguen ensimmäisellä karsintakierroksella Luxemburgilaisen FC UNA Strassenin. Otteluparin kotiottelun lipunmyynti aukeaa torstaina 27. kesäkuuta kello 13:00.

Europelit käynnistyvät heinäkuun alkupuolella, kun Konferenssiliigan ensimmäinen karsintakierros polkaistaan käyntiin. Avausottelu pelataan vieraskentällä 11. heinäkuuta ja kotiottelu vastaavasti Väre Areenalla torstaina 18. heinäkuuta kello 18:00.

Vieraspelin lipunmyynnistä tiedotamme lähempänä lisää, kunhan kotijoukkue on luonut lippulinkin kuopiolaiskannattajille. Vieraspeli pelataan Stade Municipal de la Ville de Differdangen stadionilla ja ottelun alkamisaika on kello 19:00 paikallista aikaa.

Kotiottelun lipunmyynti käynnistyy torstaina 27. kesäkuuta kello 13:00. Kausikorttilaisten etuosto-oikeus omille paikoilleen alkaa jo kello 11:00 ja omat paikat ovat varattuina kausikorttilaisille aina ensi viikon maanantaiaamuun asti. Kausikorttilaisille on tästä tänään tullut infoa sähköpostiin ja varsinainen lippulinkki tulee torstaina kello 11:00.

Kaikki istumapaikat samalla hinnalla

Kuopion Palloseuran avauskierroksen kotiottelun kaikki katsomopaikat myydään samaan hintaan, vain 19,90 € ennakkoon ostaessa. Portilta ostaessa pääsyliput ovat hinnaltaan 25 €, jos lippuja sinne asti riittää. Suosittelemmekin olemaan nopeita lippujen ostamisen kanssa, sillä parhaat paikat viedään ensimmäisenä ja europeleissä paikkoja on myynnissä vain pääkatsomosta ja päätykatsomosta.

FC UNA Strassen-kotipeli näkyy varmuudella KuPSTV:ssä. Tämän lisäksi Kuopion Palloseura käy tällä hetkellä neuvotteluita vieraspelin näyttöoikeuksista, mutta tiedotamme aiheesta lisää, kun neuvottelut on saatu päätökseen. Kaikki kotipelit kuuluvat KuPSTV:n kuukausitilaukseen, joka on 9,99 € kuukaudessa. Vieraspelilähetyksistä saatamme joutua perimään lisämaksua.

Jos Kuopion Palloseura voittaa ensimmäisen kierroksen otteluparin, etenee se Konferenssiliigan toiselle karsintakierrokselle. Toisella karsintakierroksella vastaan tulisi Tromsø IL ja otteluparin pelipäivät ovat: 25.7. kotona ja 1.8. vieraissa.

Pääsyliput tuttuun tapaan myy: www.tiketti.fi

Normaalien pääsylippujen lisäksi voit valita itsellesi VIP-lipun Euro Klubille hintaan 50 €. Sisältää ruokailun, pääkatsomon istumapaikan sekä Euro Klubin VIP-palvelut. Tilaa liput tero.taipale@kups.fi