Etkot ja Futisbussit saavat jatkoa

Viikonlopun KuPS–VPS ottelussa järjestetyt Etkot keräsivät upean määrän kannattajia paikalle. Lisäksi Savonlinjan Futisbussit kuljettivat katsojia keskustaan ja takaisin, sekä Toriparkkiin sai auton pelin ajaksi veloituksetta parkkiin.

Väre Areenan Paitsio Pub täyttyi heti Etkojen alettua kello 15:00. Ohjelmassa oli Henri Toivomäen kuulumiset, pientä kisailua ja otteluennakko KuPS–VPS ottelusta. Tapahtumasta tuli hyvää palautetta, joten Etkoja on tarkoitus järjestää jatkossakin ennen otteluita.

”Palaute, mitä olemme saaneet Etkoista, on ollut pelkästään positiivista. Ajatuksena on järjestää Etkoja Paitsio Pubissa läpi Mestaruussarjan ja ajan myötä näemme, miten voimme kehittää tätä osuutta ottelutapahtumastamme entistä parempaan suuntaan”, kommentoi Mediapäällikkö Niklas Pehkonen Etkoja.

Myös Savonlinjan Futisbussit ja ilmainen Toriparkki saivat kiitosta. Kumpikin toivat helpotusta Mölymäellä jyllääviin tietöihin. Futisbussit kuljettivat katsojia keskustasta Väre Areenalle ja takaisin. Toriparkissa sai puolestaan veloituksettoman pysäköinnin pelin aikana. Kummankin osalta jatkoa on suunnitelmissa.

”Iso kiitos Savonlinjalle ja Toriparkille, että saatiin nopealla aikataululla järjestettyä tällainen järjestely, joka ratkaisi Mölymäen tietyöremonttien luomat ongelmat. Palaute kuljetuksista ja pysäköinnistä oli positiivista ja olemmekin kartoittaneet toimintojen  jatkamista tietöiden tuoman haasteen helpottamiseksi”, kertoo Markkinointipäällikkö Tero Taipale.

Kuopion Palloseuran Veikkausliigakausi jatkuu lauantaina, kun keltamustat matkustavat Mestaruussarjan toisen kierroksen otteluun Turkuun.