Ennakkolipunmyynti lauantain FC Haka-otteluun on käynnistynyt

Kuopion Palloseuran Veikkausliiga-kausi jatkuu lauantaina 29. toukokuuta, kun KuPS saa vastaan FC Hakan. Ottelun ennakkolipunmyynti on käynnistynyt keskiviikkona 26.5. kello 12.

Kausikorttilaisille on lähetetty maanantaina 24.5. sähköpostiin linkki ottelukohtaisen lipun lunastamiseksi. Yleisen ennakkolipunmyynnin auettua kausikorttilaisilla on edelleen mahdollisuus lunastaa oma ottelukohtainen lippu, mutta kausikorttipaikat ovat siirretty yleiseen ennakkolipunmyyntiin.

Stadionilla 50 hengen lohkot ovat purettu yleisörajoitusten liennyttyä, mutta turvavälejä tulee edelleen noudattaa yleisten suositusten mukaan. Istumapaikat on jaoteltu siten, että jokaisella paikalla on mahdollisuus pitää riittävä turvaväli seuraavaan katsojaan.

Ravintola Paitsio avataan poikkeuksellisesti jo kello 15.30, joten katsojilla on mahdollisuus tulla aistimaan ottelutapahtumaa jo hyvissä ajoin. Ennen ottelua Paitsiossa tarjoillaan happy hour-hinnoin.

Tulethan ottelutapahtumaan vain terveenä. Stadionilla on lukuisia käsidesi-pisteitä, joten henkilökohtaisen hygienian ylläpitäminen pyritään tekemään mahdollisimman helpoksi.

Otteluun ei oteta vieraskannattajia Pirkanmaan huonon koronavirustilanteen vuoksi.

Ottelu alkaa Kuopion Keskuskentän Jalkapallostadionilla lauantaina 29.5. kello 17.

Ennakkolipun voit lunastaa osoitteesta:

http://www.tiketti.fi/kups-2021-kotiottelut-kuopion-keskuskentta-kuopio-lippuja/74204