Brassitoppari Paulo Ricardo vahvistaa Kuopion Palloseuraa

Kuopion Palloseura saa kovan vahvistuksen, kun brasilialaispuolustaja Paulo Ricardo liittyy keltamustan vahvuuteen.

Paulo Ricardo on 27-vuotias Brasilian suurseura Santosin kasvatti. 186-senttinen keskuspuolustaja on pelannut Brasilian pääsarjaa Serie A:ta kasvattajaseurassaan Santosissa, Fluminensessa, sekä Goiásissa. Viimeisimmäksi Ricardo on edustanut Figueirensea 

Brassitopparilla on myös kokemusta Euroopan kentiltä. Kausien 2016/17 ja 2017/18 aikana hän oli lainalla Sveitsin pääsarjajoukkue FC Sionissa, jossa hän kirjasi tililleen 32 pääsarjaottelua Sveitsin Super Leaguessa.

Ominaisuuksiltaan Paulo Ricardo on monipuolinen ja moderni keskuspuolustaja. Hän pystyy tukemaan joukkueen pelaamista pallollisessa vaiheessa hyökkäyssuuntaan ja avaa peliä pitkillä syötöillään tarkasti. 186-senttiseksi toppariksi Ricardo on vahva ilmassa, sekä hyvä KuPS:n erikoistilanteiden ratkaisijaksi molemmissa päissä.

Urallaan Paulo Ricardo on pelannut myös paljon kolmen alakerralla ja hän taitaa kolmen topparin systeemissä jokaisen roolin. Monipuolisuutensa ansiosta brassi tarjoaa KuPS:n valmennusjohdolle erinomaisen lisän.

Ricardo saapuu Kuopioon perjantaina. Viikonlopun hän kärsii pakollisesta karanteenista ja liittyy joukkueen harjoitusvahvuuteen maanantaina. 

Ensi torstaina pelattavassa Euroopan Konferenssiliigan kolmannen karsintakierroksen ratkaisevassa toisessa osaottelussa FC Astanaa vastaan Ricardo ei ole vielä käytettävissä.

Tervetuloa Kuopioon Ricardo!