AXU JATKAA KUOPIOSSA!

Kuopion Palloseura on tehnyt jatkosopimuksen keskikenttäpelaaja Axel Widjeskogin kanssa. 22-vuotiaan taiturin kanssa tehty jatkosopimus kattaa kauden 2024.

Kuopion Palloseura on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen 22-vuotiaan keskikenttäpelaaja Axel Widjeskogin kanssa. Keltamustiin Axu saapui FF Jarosta kaudella 2021, jonka paidassa nuori keskikentän taituri ehti pelata neljä kautta ykköstä ennen siirtoa Kuopioon. Widjeskog on ollut vuosien aikana tuttu kasvo myös Suomen juniorimaajoukkueissa.

Axu kellotti viime kaudella minuutteja 22 Veikkausliiga-ottelussa ja maalejakin pistetilille napsahti yhteensä neljä kappaletta. Kuopiolaiskannattajia varmoilla rangaistuspotku onnistumisillaan ilahduttanut Widjeskog on innoissaan uudesta jatkosopimuksestaan.

”Hyvällä fiiliksellä jatkan Kuopiossa, sillä olen viihtynyt Kuopiossa ja Kuopion Palloseurassa todella hyvin. Odotan innollaan, että pääsen taas jätkien kanssa treenaamaan”, tiivistää Widjeskog tuntemuksiaan.

Kuopion Palloseura aloittaa oman pre-seasoninsa marraskuun loppupuolella ja silloin katseet käännetään tulevan kauden haasteita kohti. Juuri päättynyttä kautta mietteissä Axulla jäi kuitenkin harmiteltavaa.

”Viime kausi oli urani paras kausi tähän mennessä, viime kausi oli kaiken kaikkiaan hyvä vuosi koko joukkueelta. Kuitenkin maaliviivalle kompastuminen veikkausliigan kärkikamppailussa oli erittäin vaikeasti sulateltavissa”, harmittelee Axu.

Tulevalle kaudelle vasta 22-vuotias keskikenttäpelaaja lähtee kuitenkin kova näytönhalu päällä.

”Minusta tuntuu, että minulla on taso mitä en ole päässyt näyttämään tarpeeksi paljon Kuopion Palloseuran kannattajille, enkä kaikille muillekaan. Tavoitteena ensi kaudella on päästä pelaamaan kyseisellä tasolla läpi vuoden ja pelata sitä kautta vielä parempi kausi kuin viime kausi”, kertoo Widjeskog.