Anni-Maija Kauppila jatkaa upeaa uraansa KuPS:ssa

Kokenut keskikenttäpelaaja aloittaa jo kuudennen sarjakautensa mestarijoukkueen riveissä

Subway Kansallisessa Liigassa pelaava Kuopion Palloseura on solminut uuden jatkosopimuksen seuraavaa pelikautta varten. KuPS ja keskikenttäpelaaja Anni-Maija Kauppila ovat allekirjoittaneet yksivuotisen jatkosopimuksen, joka ulottuu sarjakauden 2024 loppuun asti.

Kauppila on tämänhetkisen KuPS-joukkueen kokenein pelaaja 223 liigaottelullaan, joissa on tehnyt yhteensä 38 liigamaalia. Anni-Maija aloitti oman liigapelaajan uransa Kuopion Mimmi-Futiksessa jatkaen sen jälkeen Pallokissoissa ja on pelannut Kuopion Palloseuran uudessa joukkueessa sen perustamisesta 2019 lähtien. Hän on saavuttanut upealla pelaajaurallaan yhden pronssimitalin Pallokissoissa sekä yhden pronssimitalin ja kolme peräkkäistä kultamitalia KuPS:ssa.

”Hyvät tuntemukset jatkosopimuksesta ja tulevasta kaudesta. Ollaan omalla tavallamme uuden edessä, vaikka pelaajat pysyvätkin paljolti samana, niin uusi valmennus tuo uudenlaisia harjoituksia ja rutiineja. Odotan sitä innolla”, kertoo Kauppila tuntemuksiaan jatkosopimuksesta.

”Henkilökohtaisella tasolla viime kausi oli vaihteleva, enkä myöskään saanut niin paljoa vastuuta kuin oisin toivonut, mutta se kuuluu välillä joukkueurheiluun. Joka tapauksessa olen erittäin tyytyväinen, että saavutettiin seurahistorian ensimmäinen tuplamestaruus, vaikka europeleissä koettiinkin pieni pettymys”, kertoo Kauppila viime kaudesta.

”Anttu” pelasi päättyneellä sarjakaudella 19 liigaottelua onnistuen maalinteossa kahdesti ja pääsi juhlimaan myös Suomen Cupin voittoa. Kauppila toimii kuopiolaisseuran läheisen yhteistyökumppanin Intersportin kummipelaajana ja vuonna 2019 hän sai haltuunsa Savon Sanomien Vuoden pelaaja-kiertopalkinnon.