Anni Hartikainen jatkaa mestarijoukkueessa

”Tunnen että minulla on vielä paljon annettavaa tälle joukkueelle ja seuralle”

Subway Kansallisen Liigan kaksinkertainen mestarijoukkue Kuopion Palloseura on tehnyt uuden pelajasopimuksen tulevaa pelikautta varten. KuPS ja Anni Hartikainen ovat allekirjoittaneet tänään yksivuotisen jatkosopimuksen, joka ulottuu sarjakauden 2023 loppuun saakka.

Hartikainen pelasi kaikki tämän kauden 23 liigapeliä erinomaisin ottein tehden kolme liigamaalia ja antaen kanssapelaajilleen kuusi mainiota maalisyöttöä. Anni teki oman liigadebyyttinsä KuPS-paidassa 9.6.2019 kotipelissä Åland Unitedia vastaan ja on pelannut neljän KuPS-kautensa aikana yhteensä 60 liigaottelua tehden Suomen kentillä yhteensä yhdeksän liigamaalia. Anni jatkaa omaa liigauraansa innokkain mielin.

”Lähden ensi kauteen hyvin ja odottavin fiiliksin. Ensi vuonna meidän tavoitteenamme on liigamestaruuden uusiminen ja Suomen Cupin voittaminen on myös tavoitteena. Tunnen, että minulla on vielä paljon annettavaa tälle joukkueelle ja seuralle ja että joukkueella ja seuralla on paljon annettavaa minulle”, Hartikainen kuvailee omia tunnelmiaan.

Nopealiikkeinen laitapelaaja toimii kuopiolaisseuran monivuotisen ja läheisen yhteistyökumppanin Kuopion Energian kummipelaajana. Anni palkittiin peräti kolmella pokaalilla seuran tämän pelikauden päättäjäisjuhlassa: hän sai haltuunsa niin taksiautoilija Keijo Asikaisen Vuoden kehittynein pelaaja-kiertopalkinnon, KuPS ry:n Vuoden nuori pelaaja-kiertopalkinnon kuin KuPS-kannattajien Vuoden pelaaja-palkinnon.

Anni pelasi sarjan lisäksi kaikki neljä UEFA Women’s Champions Leaguen karsintaottelua sekä U19-maajoukkueen EM-jatkokarsintaottelun Saksaa vastaan 12.4. Hän saavutti tänä vuonna toisen peräkkäisen SM-kultamitalin keltamustien riveissä ja nousi erinomaisten peliotteidensa ansiosta jo U23-maajoukkueen pelaajarinkiin. ”Isot kiitokset kaikille hienosta sarjakaudesta 2022 ja tervetuloa seuraamaan meitä myös ensi pelikaudella 2023”, Anni toivoo.

Annin kummiyritys: