Anni Hartikainen maalinteossa Sveitsi-voitossa

Kuopion Palloseuran puolustaja viimeisteli molemmat maalit Suomen 2-0-voitossa

Suomen U19-maajoukkue päätti tämänviikkoisen Espanjan-leirinsä komealla tavalla. U19-maajoukkue kohtasi tämän illan maaottelussa Sveitsin, joka kukistui 2-0. Kuopion Palloseuran puolustaja Anni Hartikainen viimeisteli Pikkuhelmareiden molemmat maalit. Anni nimettiin illan aloituskokoonpanoon ja hän pelasi 81 peliminuuttia siirtyen tämän jälkeen vaihtoon. KuPS-hyökkääjä Anna-Stina Simonen pääsi samalla hetkellä kentälle pelaamaan loput kymmenen minuuttia Suomi-paidassa.

”Englanti-pelin pettymyksen jälkeen voitto Sveitsistä tuntuu mahtavalta. Me teimme kaikkemme, että valmistautuminen Sveitsi-peliin olisi maksimaalinen. Peli oli lähes koko ajan Suomen hallinnassa ja me olimme todella vahvoja etenkin kaksinkamppailutilanteissa. Molempien maalien viimeisteleminen tuntuu paremmalta kuin hyvältä ja tästä saa paljon itseluottamusta tulevia pelejä varten. Elän onnistumisista ja ei olisi voinut maajoukkueviikko täällä Espanjassa päättyä paremmin. Tämä todistaa, että Suomi pärjää korkealla FIFA-rankingissa oleville maille ja pitää yllä unelmaa ensi kesän U19 EM-kisoista”, maalintekijä kuvailee omia voittotunnelmiaan.

Suomi kohtasi torstai-iltana kivikovan Englannin häviten pelin 0-4. Anni aloitti ottelun vaihtopelaajan roolissa päästen 63 peliminuutin kohdalle kentälle pelaamaan viimeisen puolituntisen. Anna-Stina aloitti samoin vaihdossa päästen tauon jälkeen kentälle pelaten koko toisen puoliajan.