Viisi KuPS-pelaajaa maajoukkuetehtäviin


Valokuva: Kuopion Palloseura Oy

Sanni Kouva, Liina Nora, Aada Nurmi, Tao Stark ja Gentjana Rochi valittiin lokakuun maaotteluihin

Subway Kansallisessa Liigassa pelaava Kuopion Palloseuran hopeamitalijoukkue on saanut jälleen runsaasti maajoukkuekutsuja. Kaikkiaan viisi KuPS-pelaajaa on matkustanut tällä viikolla pelattaviin eri ikäluokkien maaotteluihin.

Puolustajana ja laitapelaajana pelaava Sanni Kouva on matkustanut U19-maajoukkueen jäsenenä Eerikkilään, jossa Suomen ja Ruotsin maajoukkueet ottavat yhteen tällä viikolla kahdesti: ensimmäinen maaottelu pelataan keskiviikkoiltana kello 16.00 alkaen ja jälkimmäinen ottelu pelataan lauantaina kello 12.30 alkaen. Molempia otteluita pääsee seuraamaan suorana lähetyksinä Suomen Palloliiton oman YouTube-kanavan kautta suomeksi selostettuina.

Puolustaja Liina Nora sekä keskikenttäpelaajat Aada Nurmi ja Tao Stark ovat matkustaneet U23-maajoukkueen jäseninä Järvenpäähän, jossa Suomi ja Islanti kohtaavat tällä viikolla kahdesti. Ensimmäinen maaottelu pelataan Järvenpään keskuskentällä torstaina kello 18.00 alkaen ja jälkimmäinen ottelu pelataan sunnuntaina 27.10. kello 13.00 alkaen. Näitäkin otteluita pääsee seuraamaan livenä Suomen Palloliiton oman YouTube-kanavan kautta suomeksi selostettuina.

Hyökkääjä Gentjana Rochi matkustaa tällä viikolla oman kotimaansa Pohjois-Makedonian A-maaotteluihin, joissa vastustajana on Moldova. Molemmat maaottelut pelataan Bulgariassa tämän viikon perjantaina (25.10.) ja ensi viikon maanantaina (28.10.). Tähtihyökkääjä viimeisteli päättyneellä sarjakaudella 15 liigamaalia voittaen niin seuran oman kuin koko liigakauden maalikuningattaren arvonimen.