Kuopion Palloseura Oy on käynyt aktiivista arvopohjakeskustelua kumppaneiden kanssa

KuPS Oy on reagoinut heränneeseen keskusteluun, jossa keskiössä on seuran arvopohja. Siihen liittyen olemme nyt lähestyneet kumppaneitamme ja sidosryhmiämme tiedotteella, jossa käymme läpi seuramme toimintaperiaatteita sekä arvoja.

On hyvä, että KuPS Oy:n tekemät päätökset herättävät keskustelua niin kumppaneidemme kuin myös kannattajiemme keskuudessa. Tämän myötä KuPS Oy on käynyt aktiivista vuoropuhelua sidosryhmiemme kanssa seuran arvoihin, toimintaperiaatteisiin sekä työympäristön kehittämiseen liittyen. Tähän liittyen KuPS Oy tulee esim. vahvistamaan toimintaympäristöään entisestään yhdessä Palloliiton ja Väestöliiton seuroille räätälöityjen palveluiden kautta.

”Tänään perhe. Aina perhe.” on arvojamme kuvaava otsikko, joka kertoo yli sata vuotta vanhasta savolaisesta yhteisöstä. Seuramme on täynnä eri maiden kansalaisuuksia, uskontoja, etnisiä taustoja sekä seksuaalisia suuntautumisia, jotka tekevät päivittäin yhdessä töitä yhteisten tavoitteiden eteen. Toimintamme elinehto on, että Kuopion Palloseurassa jokainen toimija voi olla vapaasti ja turvallisesti oma itsensä.

Kuopion Palloseura Oy