100-vuotisen KuPS:n Limited Edition Juhlapaidat ovat tilattavissa!

Kuopion Palloseura juhlii pelikaudella 2023 100-vuotiasta historiaansa. Osana tätä juhlaa olemme halunneet luoda uniikit Limited Edition-juhlapaidat KuPS:n kannattajille. Keltamustaa väriä edustava juhlapaita on nyt ennakkotilattavissa ja ennakkotilauksien lisäksi niitä tilataan pieni määrä myyntiin myös kesälle.

Ennakkotilauksen jälkeen tilauslista menee Pumalle, joka tekee paidat pelkästään tätä juhlavuotta varten. Paitojen tekeminen kestää ennakkotietojen mukaan 14 viikon verran, jonka takia ennakkotilaus on auki vain tammikuun 2023. Sen jälkeen paitoja on saatavilla vain pieni erä KuPStoressa sekä ottelutapahtumissa. Paita on nähtävillä ja koot kokeiltavissa Intersport Kuopion toimipisteellä sekä KuPS:n toimistolla.


100-vuotiasta taivalta juhliva Kuopion Palloseura tulee näkymään Kuopiossa läpi vuoden. Olemme suunnitelleet paljon aktivointeja läpi vuoden ja tässä kohtaa voimme esitellemme niistä muutamia. Tärkeimmät tapahtumat ovat juhlatilaisuudet sekä 100-vuotisjuhlaottelu, jonka ajankohta tarkentuu, kun Veikkausliigan ottelukalenteri julkaistaan. Lisäksi tuomme KuPS ry:n kanssa juhlaviikot Perhe-, Snadi-, ja Tenavaliigaan sekä Jalkapallokouluun. Juhlakirjan julkaisimme jo joulukuussa ja sen saama vastaanotto on ollut loistava.

”100-vuotisen historian juhliminen tulee olemaan hienoa aikaa kaikille keltamustien faneille. Olemme KuPS ry:n kanssa suunnitelleet juhlavuotta pitkään ja uskon, että saamme aikaan hienon kokonaisuuden. Kuopiolaisuuteen kuuluu ehdottomasti jalkapallo ja sitä ilosanomaa haluamme kertoa ja pitää esillä läpi vuoden”, kertoo Kuopion Palloseura Oy:n puheenjohtaja Markku Raatikainen.”KuPS juhlii tänä vuonna pitkää historiaansa, pelaajia, taustoja ja perheitä yli sukupolvien. Näin juhlavuonna KuPS tulee näkymään ja kuulumaan. Erityisesti juniorien terveisiin elämäntapoihin kuuluu liikunta, ja siinä jalkapallo on mahtava mahdollisuus. Urheiluseurojen merkitys suomalaisten henkiselle ja ruumiilliselle hyvinvoinnille on kiistaton. Seurat tarjoavat alueensa ihmisille urheiluviihdettä ja onnistumisen elämyksiä.

Jalkapallo on pelien kuningas. Jalkapallo on laji, joka edellyttää yksilöllistä vastuunottoa ja luovaa ajattelua. Joukkueurheilussa juniorit oppivat elämisen perussääntöjä, toisen kunnioittamista, kaverin auttamista, hyvää käytöstä jne.” sanoo KuPS ry:n puheenjohtaja Eija Vähälä.


Tänään satasella – aina satasella!

Lisäksi Kuopion Palloseuran someissa tullaan nostamaan jokaisella kuukaudella KuPS legendoja, nykyhetken tähtiä ja arjen sankareita. Arjen sankareissa kerrotaan tarinoita henkilöistä, jotka tekevät pyyteetöntä työtä KuPS-perheen eteen niin ry:n kuin Oy:n puolella.

Juhlapaidan pääset ennakkotilaamaan tästä

Nouto ja maksu Kuopion Intersportille:

Linkki juhlapaidan tilauslomakkeeseen

Maksu verkossa sekä tilaukselle postitus tai nouto KuPS:n toimistolta:

Linkki KuPStoreen