Hyökkääjä Nika Sitchinava vahvistaa KuPS:aa!

Veikkausliiga-kauteen valmistautuva Kuopion Palloseura on vahvistanut hyökkäystään. 27-vuotias georgialaishyökkääjä Nika Sitchinava liittyy joukkueeseen lainasopimuksella.

Nika Sitchinava on 27-vuotias keskushyökkääjä. Lainalle hän tulee Ukrainan pääsarjajoukkue Kolos Kovalivkasta, jonne Sitchinava siirtyi viime kesänä.

Lainasopimus ulottuu kesäkuun 2022 loppuun ja se sisältää option jatkosta pelikauden loppuun asti.

Sitchinava on target-tyylinen pelaaja, mutta hän on myös hyvin liikkuva hyökkääjä. 185-senttinen pelaaja viimeistelee monipuolisesti molemmilla jaloillaan, sekä päällään. Maalinteko-taitojensa lisäksi hän myös pystyy luomaan maalipaikkoja, sekä tilaa joukkuekavereilleen.

Ukrainan Valioliigaa Sitchinava on pelannut 39 ottelua, joissa hän on tehnyt seitsemän maalia ja antanut viisi maaliin johtanutta syöttöä. Tehojensa puolesta parhaan kautensa hän pelasi kaudella 2019/20, jolloin Ingulets Petroven paidassa pelannut georgialaishyökkääjä iski 17 maalia Ukrainan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Persha Ligassa.

Sitchinava liittyi KuPS:n harjoitusvahvuuteen maanantaina ja hän on valmennuksen käytettävissä jo tämän viikon harjoitusotteluissa MP:a ja AC Oulua vastaan.

Tervetuloa KuPS:aan ja Kuopioon Nika!