YKKÖNEN: VJS – KuPS Akatemia 0-0

KuPS Akatemia taisteli arvokkaan tasapelipisteen Myyrmäen jalkapallostadionilta

Ykkösessä pelaava KuPS Akatemia saavutti tänään tämän pelikauden kolmannen sarjapisteensä. Myyrmäen jalkapallostadionilla pelattu viidennen sarjakierroksen ottelu Vantaan Jalkapalloseuraa vastaan päättyi maalittomana tiukan ja tasaisen taistelun jälkeen. Akatemiajoukkue taisteli sunnuntaisessa ottelussa pienellä pelaajaryhmällä ja siihen nähden pinna vierasottelusta on hyvä suoritus. Kaikkiaan 12 pelaajaa joutui jäämään sivuun tämän päivän ottelusta ja kaikki mukanaolleet pelaajat esiintyivät Vantaalla hienosti.

Päävalmentaja Ali Al-Musawi oli tyytyväinen oman joukkueensa pelilliseen ilmeeseen hankalassa vieraspelissä. ”Tällä kertaa yksi piste tyydyttää lähtötilanteeseen nähden. Hyvä suoritus joukkueelta, oli tiedossa jo etukäteen että tästä tulee meille hankala reissu. Oli vaikea peli, joka me klaarattiin tosi hyvin. Jokainen pelaaja voi olla ylpeä itsestään. Poissaoloja oli tosiaan paljon ja useita uusia junnuja oli nyt ensi kertaa mukana. Meidän piti muuttaa omaa taktiikkaammekin poissaolojen takia ja pelaajat sisäistivät uuden taktiikan loistavasti ja myös toteuttivat sitä hienosti. Jokainen pelaaja taisteli hienosti ja me puolustimme hyvin. Uusilta pelaajilta tämä oli tosi hyvä esitys ja lähtökohtiin nähden tämä on meille ehdottomasti voitettu piste”, päävalmentaja arvioi tämän päivän peliä.

KuPS Akatemia: Kiia Tefke, Alli Kokko, Amrita Singh, Nanna Savolainen, Viivi Vehviläinen, Emma Suominen, Annika Pasi, Viivi Onttonen (78 min Vilma Huttunen), Niitty Hahl, Aada Lesch, Eevi Tarvainen