YKKÖNEN: KuPS Akatemia – JyPK 1-0 (1-0)

Vahvasti pelaava KuPS Akatemia hankki jo kolmannen peräkkäisen voittonsa

Ykkösessä pelaava KuPS Akatemia jatkaa omaa sarjakauttaan voitokkaissa tunnelmissa. Akatemia hankki sunnuntaina jo kolmannen peräkkäisen voittonsa kukistamalla Jyväskylän Pallokerhon maalein 1-0. Kahdeksannen sarjakierroksen kotiottelu ratkesi ensimmäisellä puoliajalla, jolloin hyökkääjä Heidi Leppämäki pääsi viimeistelemään keltamustan voitto-osuman (24 min). Akatemia pelasi jälleen hyvälaatuista joukkuepeliä ansaiten sunnuntaisen voittonsa.

KuPS-valmentaja Ali Al-Musawi on tyytyväinen oman joukkueensa nousujohteiseen ilmeeseen. ”Voitto otettiin tänään hyvällä joukkuepelaamisella. Meidän puolustuspelaaminen on todella hyvää ja sitä kautta me saimme hyviä hyökkäyksiä. Yläalueen prässi toimi tosi hyvin ja peli oli tosi hyvin hallussa, etenkin ensimmäisellä puoliajalla. Hyviä tilanteita tuli paljon hyvän joukkuepelin kautta”, Al-Musawi kiitteli.

Joukkuepeli kehittyy koko ajan toivottuun suuntaan

Kolmas peräkkäinen voitto ja neljäs peräkkäinen nollapeli kertovat oikeansuuntaisesta eteenpäinmenemisestä. Joukkueen pelaaminen kehittyy koko ajan valmennusjohdon toivomaan suuntaan ja tunnollisesti harjoittelevat pelaajat ovat päässeet voittovireeseen kiinni hienolla tavalla. Kova työnteko tuottaa näin ansaitun palkinnon. Väkevästi vääntävä Leppämäki jatkaa vahvoja otteitaan ja koko joukkue pelaa parhaillaan hyvällä tasolla.

”Kyllä näin on, tätä meidän täytyy pitää yllä ja työntekoa jatketaan edelleen. Tasaiset pelit ovat nyt kääntyneet voitoiksi, mikä on merkki kehittymisestä. Pallonhallintapelimme on kehittynyt paremmaksi hyvän puolustuspelaamisen lisäksi. Hieno koko joukkueen voitto ja keskikenttämme teki tänään ison työn puolustuslinjan edessä”, valmentaja totesi.

Otteluisäntä Junttanin valitsema KuPS:n parhain pelaaja: Katariina Niskanen
Ottelun säihkyvin pelaaja: Iida Laakkonen