Wilma Forsblom siirtyy KuPS:iin

PK-35 Vantaan taitava keskikenttäpelaaja on liittynyt mestarijoukkueeseen

Subway Kansallisen Liigan kaksinkertainen mestarijoukkue Kuopion Palloseura on tehnyt uuden merkittävän pelaajasopimuksen tulevaa pelikautta 2023 varten. KuPS ja keskikenttäpelaaja Wilma Forsblom ovat allekirjoittaneet yksivuotisen sopimuksen, joka ulottuu sarjakauden 2023 loppuun saakka.

Forsblom siirtyy keltamustaan PK-35 Vantaan riveistä, jossa aloitti oman liigapelaajan uransa 2020 pelaten omalla debyyttikaudellaan 17 liigaottelua ja tehden seitsemän liigamaalia. Wilma pelasi seuraavalla kaudella 23 liigaottelua tehden 12 liigamaalia ja jatkoi vahvoja otteitaan myös viime kaudella tehden 11 liigamaalia pelaamissaan 22 liigapelissä. Wilmalla on näin koossa yhteensä 62 liigapeliä ja 30 liigamaalia Suomen pelikentillä ja hieno pelaajaura jatkuu nyt seuraavaksi Kuopiossa.

Kirkkonummen Urheilijoiden kasvatti liittyi maanantaina nimekkään mestarijoukkueen pelaajavahvuuteen. ”Tosi hyvin mielin liityn nyt uuteen joukkueeseen. On kiva päästä jälleen harjoittelemaan ja näkemään sitä kautta jokapäiväistä arkea. KuPS on tosi kova joukkue, jossa on paljon hyviä pelaajia. Toivon alkavalta pelikaudelta, että pärjäisin itse ja että pystyisin auttamaan joukkuetta pärjäämään”, Wilma kuvailee omia ennakko-odotuksiaan.