Wilma Forsblom maalinteossa U23-maajoukkueessa

Suomen U23-maajoukkue päihitti Liechtensteinin A-maajoukkueen lauantai-iltana 10-0

Sarjajohtaja Kuopion Palloseuran maalivahti Fanny Söderström, puolustaja Liina Nora ja hyökkääjä Wilma Forsblom ovat parhaillaan U23-maajoukkueen mukana Eerikkilässä. U23 kohtaa viikonvaihteessa kahdesti Liechtensteinin A-maajoukkueen: lauantai-illan ensimmäinen kohtaaminen päättyi Pikkuhelmareiden murskavoittoon 10-0 Forsblomin onnistuessa maalinteossa.

KuPS-kolmikko aloitti lauantaisen ottelun vaihtopelaajan roolissa. Forsblom pääsi tauon jälkeen vaihdosta kentälle pelaamaan toisen puoliajan eli 45 minuuttia ja laukoi 72 peliminuutin kohdalla Suomen 9-0-maalin. Fanny ja Liina eivät päässeet pelaamaan lauantain pelissä. Joukkueet kohtaavat uudelleen tiistaina 26.9. kello 10.00 alkaen.