WellO2 yhteistyöhön Valioliigaseuran kanssa

Valioliigaseura West Ham United ottaa suomalaisen WellO2-laitteen käyttöönsä

KuPS:n yhteistyökumppani, suomalainen WellO2 on solminut historiallisen yhteistyösopimuksen Valioliigaseura West Ham Unitedin kanssa. Osapuolten yhteisenä tavoitteena on pelaajien suorituskyvyn parantaminen sekä hengitysterveyen edistäminen yleisesti. Yhteistyö tekee WellO2:sta West Hamin ensimmäisen virallisen hengitysterveyskumppanin yksinoikeudella (Official Respiratory Supplier). Yhteistyö on Valioliigassa ainutlaatuinen. Kuopion Palloseuran edustusjoukkueilla on jo useamman vuoden kokemus yhteistyöstä WellO2:n kanssa.

Richard Collinge, Performance Director, West Ham United pitää yhteistyötä merkittävänä: 

”Odotamme innolla yhteistyötä WellO2-tiimin kanssa. Tehokkaan hengitystekniikan merkitystä ja keuhkokapasiteetin maksimointia ei voi aliarvioida jalkapallossa. Odotamme innolla, kuinka saamme WellO2-harjoittelun hyödyt parhaalla tavalla osaksi pelaajiemme voima- ja ylläpitoharjoittelua ja näemme WellO2:n arvokkaana voimavarana joukkueen tukemisessa.”

Pohjoismaissa suuren suosion saavuttanut WellO2-hengitysharjoituslaite on pian saatavilla myös Britanniassa yhteistyön lanseerauksen myötä. Yhteistyön avulla WellO2 haluaa tuoda näkyville laitteen monipuolisia mahdollisuuksia, tukea ammattiurheilijoita tehostamaan suorituskykyään ja auttaa laajempaa yleisöä helpottamaan yleisiä hengitysongelmia, kuten astmaa, äkillisiä hengitystieinfektioita ja toipumista esimerkiksi Covid-19:stä.

WellO2:n toimitusjohtaja Tuomas Mattelmäki on erittäin innoissaan yhteistyöstä: “Hengitys ja hengitysterveyden tärkeys on viime vuosina saanut merkittävää huomiota. Yhteistyö West Ham Unitedin kanssa edistää tätä tietoisuutta niin huippu-urheilussa kuin hengitysongelmien hoidossa yleensäkin. West Ham Unitedin lähestymistapa terveyteen ja suorituskykyyn sopii täydellisesti missioomme.”

Lue lisää WellO2 kotisivuilta

Lue lisää West Hamin kotisivuilta