Viimeisten kotiotteluiden lipunmyynti alkaa sunnuntaina 3.10. kello 12

Jalkapallon Veikkausliigassa eletään huippumielenkiintoisia aikoja, kun loppusarjat käynnistyvät tulevana viikonloppuna. Lipunmyynti lauantaina 2.10.2021 pelattavaan Ilves-kotipeliin alkoi tiistaina 28. syyskuuta ja kahden viimeisen ottelun osalta lipunmyynti käynnistyy sunnuntaina 3. lokakuuta kello 12.

Sarjan kärkipaikalta viimeisen viiden ottelun huipentumaan hyökkäävän KuPS:n otteet kiinnostavat ja lippukauppa loppusarjan otteluihin on käynnistynyt vilkkaasti. Tällä hetkellä myytävänä ovat ottelukohtaiset liput lauantaiseen Ilves-otteluun, sekä kaikki kolme loppusarjan kotiottelua kattava lippupaketti. Lippupaketti on fiksu valinta, sillä ostamalla kolmen ottelun lippupaketin säästät rahaa verrattuna, että ostaisit irtoliput ottelukohtaisesti.

KuPS kohtaa Ilveksen jälkeen kotikentällään Helsingin IFK:n lauantaina 23.10. kello 17 alkavassa ottelussa. Kausi huipentuu Kuopion Väre Areenalla sunnuntaina 31. lokakuuta kello 17, kun kauden päätöskierroksen ottelussa KuPS saa vastaansa puolustavan Suomen mestarin Helsingin Jalkapalloklubin.

Lipunmyynti kahteen viimeiseen kotiotteluun avataan sunnuntaina 3.10. kello 12.

Liput saat helpoiten ostettua tiketti.fi-sivustolta ja lippukaupoille pääset suoraan painamalla tästä. Lippuja myydään myös Kuopion Prismalla ja Kuopion Sokoksella Tiketin palvelupisteillä. Lipun ostamisessa nopeus on valttia, sillä istumapaikkoja Väre Areenalla on rajoitetusti ja istumapaikkaliput menevät nopeasti.

Muistathan myös, että KuPS:n kausikortit oikeuttavat sisäänpääsyyn myös loppusarjan kotiotteluissa. Voucherit eivät puolestaan ole voimassa enää loppusarjan otteluissa.

Muista nämä:

  • Lippupaketilla säästät rahaa
  • HIFK- ja HJK-otteluiden lipunmyynti alkaa sunnuntaina 3.10.2021 kello 12.00
  • Liput www.tiketti.fi / Kuopion Prisma / Kuopion Sokos
  • Kausikorteilla sisäänpääsy myös yläloppusarjan kotiotteluihin
  • Voucherit eivät ole enää voimassa