VEIKKAUSLIIGAN OTTELUENNAKKO: KuPS vierailee Veritas Stadionilla Mestaruussarjan toisella kierroksella

Kuopion Palloseura matkustaa tänään kohti Turkua ja valmistautuu huomenna Veritas Stadionilla pelattavaan Mestaruussarjan toisen kierroksen otteluun. Ottelu potkaistaan käyntiin Turussa huomenna kello 14:00.

Veikkausliigan pelikausi 2023 lähenee loppuhuipennustaan ja ratkaisun hetket ovat käsillä. Helsingin Jalkapalloklubi johtaa sarjaa – HJK on kerännyt 23 ottelustaan 47 pistettä. KuPS kuitenkin seuraa perässä sarjataulukon toisena 43 pisteellään, mutta Kuopion Palloseuran tappio Väre Areenalla Vaasan Palloseuraa vastaan antoi HJK:lle avaimet käteen. HJK:n pitäisi menettää pisteitä ennen päätöskierrosta, jotta mestaruustaistelu olisi kuopiolaisten käsissä.

Lähtökohtaisesti Kuopion Palloseuralta vaaditaan voittoa Turun vierasreissulta, eikä kuopiolaiset voi keskittyä tällä hetkellä mihinkään muuhun kuin omaan peliin. Keltamustien juhlakausi on ollut upea, mutta mestaruutta ajatellen KuPSilta kaivataan kauden parasta pelaamista viimeiseen neljään otteluun.

FC Inter ja KuPS ovat kohdanneet toisensa tällä Veikkausliigakaudella kahdesti. Kauden avauskierroksella vierasjoukkue Inter vei täydet kolme pistettä mukanaan Väre Areenalta ja toisessa kohtaamisessa päädyttiin 1-1 tasapeliin. Tuolloin keltamustien ainoasta maalista vastasi Pyry Lampinen, joka puski tasoitusmaalin 82. peliminuutilla.

Päävalmentaja Jani Honkavaara odottaa joukkueelta parempaa peli-ilmettä

Ennakkohaastattelussa Kuopion Palloseuran päävalmentaja Jani Honkavaara kertoo, että edellisen tappion pettymys on ravisteltu pois ja nyt ollaan valmiita uuteen haasteeseen. Honsu kertoo kameran edessä myös sen, että odottaa joukkueelta parempaa peli-ilmettä huomenna. Katso Honsun mietteet kokonaisuudessaan alta:

VeikkausTV Studion tuorein Veikkausliiga-studio käsittelee viikonlopun otteluita, käy katsomassa:

Kuopion Palloseura kohtaa huomenna lauantaina 23.9. kello 14:00 Veritas Stadionilla FC Interin. Ottelua voit seurata suorana Ruutu+ palvelun kautta.