Urho Nissilä palaa Kuopion Palloseuraan!

Kuopion Palloseura on tehnyt heinäkuun loppuun asti kestävän pelaajasopimuksen 26-vuotiaan Urho Nissilän kanssa.

Veikkausliigassa pelaava Kuopion Palloseura on tehnyt merkittävän pelaajahankinnan ensi viikolla alkavaa liigakautta varten. Keskikenttäpelaaja Urho Nissilä palaa kasvattajaseuraansa neljän kuukauden mittaisella pelaajasopimuksella, joka ulottuu heinäkuun 2023 loppuun saakka.

KuPS ja Nissilä allekirjoittivat pelaajasopimuksensa tänään maanantaina ja Nissilä liittyy saman tien kuopiolaisjoukkueen pelaajavahvuuteen. ”Upi” tuo KuPS-joukkueeseen suuren määrän henkilökohtaista taitoa ja kansainvälisen tason pelintekokykyä ja hän liittyy suurella innolla jälleen oman kasvattajaseuransa riveihin.


”Todella hyvällä fiiliksellä takaisin Kuopiossa, täällä on hyvä olla. Innolla odotan tulevaa kautta, meillä on hyvä joukkue kasassa.” Nissilä sanoo. Kuopion Palloseuran läheinen yhteistyökumppani Forenom toimii Urhon kummiyrityksenä tällä pelikaudella.


Nissilä valittiin vuonna 2021 Veikkausliigassa vuoden Veikkausliiga-pelaajaksi. Mölymäen Modric iski kyseisenä vuonna keltamustien paidassa Veikkausliigassa kahdeksan maalia ja kahdeksan maalisyöttöä. Kaiken kaikkiaan KuPS-kasvatti on edustanut Kuopion Palloseuraa 177 ottelussa, jossa hän on tehnyt 36 maalia ja 36 maaliin johtanutta syöttöä.

Päävalmentaja Pasi Tuutti hymyilee kilpaa keväisen auringon kanssa, kun kertoo ajatuksensa Upin paluusta keltamustiin.

”Hienoa saada Upi takaisin kotiin. Uskon, että jokainen valmentaja tässä maassa olisi halunnut Upin tasoisen pelaajan omaa joukkueeseensa. Se, että olemme jo edellisenä vuosina tehneet yhteistyötä Upin kanssa nopeuttaa sopeutumista joukkueeseen merkittävästi.” kertoo Tuutti.

”Upin poikkeukselliset kyvyt toteuttaa peliä, antavat joukkueelle lisää aseita kilpajuoksussa kohti joukkueen asettamia tavoitteita.” jatkaa Tuutti Upin kehumista.