Tim Väyrynen on Veikkausliigan toukokuun pelaaja!

Kuopion Palloseuran hyökkääjän Tim Väyrynen on valittu Veikkausliigan kuukauden pelaajaksi toukokuussa. KuPS:sta Väyrysen ohella toukokuun tähdistöjoukkueeseen valittiin myös maalivahti Johannes Kreidl ja toppari Diogo Tomas.

Tim Väyrynen onnistui toukokuun Veikkausliiga-kamppailuissa maalinteossa kahdesti. Kahden maalinsa lisäksi Väyrynen tarjosi myös kaksi maaliin johtanutta syöttöä. 

Viime vuoden elokuussa KuPS:aan liittynyt espoolaislähtöinen hyökkääjä on ollut KuPS:ssa murhaavan tehokas. 29 KuPS:ssa pelaamassaan ottelussa 29-vuotias maalintekijä on iskenyt jo hurjat 17 maalia ja antanut neljä maaliin johtanutta syöttöä. Väyrynen jakaa Veikkausliigan maalipörssin kärkipaikkaa kuudella maalillaan.

Jo uskomattomat 31 peräkkäistä Veikkausliiga-ottelua pelanneen Kuopion Palloseuran kivijalaksi on muodostunut todella tiivis puolustuspelaaminen. Toukokuun viidessä Veikkausliiga-kamppailussa KuPS:n nuottaan tehtiin vain kaksi maalia ja joukkueen maali on pysynyt puhtaana yhtäjaksoisesti jo lähes 300 minuuttia. 

Ansiokkaasta puolustuspelaamisestaan nimeämisen toukokuun tähdistöjoukkueeseen saivat keskuspuolustaja Diogo Tomas ja maalivahti Johannes Kreidl. 

Kaudella 2016 ensimmäistä kertaa KuPS:aa kauden verran edustanut ja viime kaudelle Kuopioon palannut Kreidl on noussut sarjan parhaaksi maalivahdiksi. Hän on pitänyt KuPS:n peräkkäisten tappiottomien otteluiden ennätyksellisessä putkessa maalinsa puhtaana häikäisevät 18 kertaa. 

Veikkausliigan toukokuun tähdistöjoukkue:

Maalivahti: Johannes Kreidl (KuPS)
Puolustajat: Diogo Tomas (KuPS), Aldayr Hernandez (FC Honka), Jukka Raitala (HJK)
Keskikenttä: Tyler Reid (VPS), Otso Liimatta (AC Oulu), Kevin Jansen (FC Honka), Murilo (HJK)
Hyökkäys: Daniel Håkans (SJK), Tim Väyrynen (KuPS), Petteri Forsell (FC Inter)

Kuukauden pelaaja: Tim Väyrynen (KuPS)
Kuukauden valmentaja: Ricardo Duarte (AC Oulu)