Testipelaajasta sopimuspelaajaksi – Tervetuloa Onni Viljamaa

Kuopion Palloseura on tehnyt uuden pelaajasopimuksen kautta 2023 varten. Testipelaajana saapunut Onni Viljamaa onnistui hyvillä näytöillä ja asenteella vakuuttamaan valmennusjohdon saaden palkkioksi pelaajasopimuksen. Viime kaudella Käpylän Pallon nousujuhlia viettämään päässyt nuorukainen teki sopimuksen, jonka pituus on 2+1.


Viime vuonna 20 pelissä kakkosessa viisi maalia ja yhdeksän maalisyöttöä antanut Viljamaa koki, että joukkue otti hänet hyvin vastaan testijaksolla.

-Aluksi tietenkin vähän jännitti, kun saavuin uuteen ympäristöön, mutta joukkue otti minut hyvin vastaan ja treeni rytmistä sain nopeasti kiinni. Treenijakso meni omasta mielestä hyvin ja sopimuksen allekirjoittaminen sen päätteeksi tuntuu hyvältä, kertoo testijaksosta Onni Viljamaa.

Onni Viljamaa pääsi näyttämään taitojaan harjoitusotteluissa KuPSn paidassa. KUVA: KuPS


18-vuotias nuori lupaus on luonnollisesti innokkain miettein tulevasta kaudesta.

-Kuopion Palloseura on historiallinen seura, jolla on loistava joukkue kasassa sekä hyvät olosuhteet. Odotan innolla tulevaa kautta, kertoo Viljamaa tunteistaan.


Kuopion Palloseuran edustusjoukkue on nyt joululomalla ja palaa vasta tammikuun alussa taas harjoittelemaan Kuopioon. Odotellessasi uusia pelaajauutisia voit varmistaa paikkasi ensikauden otteluista ostamalla kausikortin tästä.