Tervetuloa Kuopioon Tao Stark!

Kuopion Palloseura on hankkinut keskikentän vahvistuksen tulevia kausia ajatellen. Tao Stark on tehnyt pelaajasopimuksen, joka kattaa vuodet 2024 ja 2025.

Subway Kansallisen Liigan kolmatta perättäistä mestaruutta juhlinut Kuopion Palloseura on tehnyt uuden pelaajahankinnan tulevia vuosia varten. KuPS ja Tao Stark ovat solmineet pelaajasopimuksen, joka on kestoltaan kahden kauden mittainen.

Nuorten maajoukkuepelaaja on pelannut viimeiset kaksi vuotta JyPKin edustusjoukkueen mukana ja vastuu tämän kauden aikana nousi entisestään. Naisten Ykkösessä otteluita kertyi 21 kappaletta ja oli omalta osaltaan auttamassa JyPKiä nousemaan Kansalliseen Liigaan. Kansallisen Liigan debyytin Stark suoritti JyPKin paidassa jo kaudella 2021.

Kausi Naisten Ykkösessä oli onnistunut heti alusta alkaen, sillä 19-vuotias Stark valittiin Naisten Ykkösen huhtikuun kuukauden pelaajaksi. Nyt nuori lupaava pelaaja hakee kuitenkin uusia haasteita Kuopion Palloseuran paidassa.

”Uskon, että Kuopion Palloseuraan siirtyminen on hyvä valinta urani kannalta, sillä se on todella laadukas joukkue, joka tarjoaa minulle mahdollisuudet pelata korkealla tasolla ja kehittää minua pelaajana”, kertoo Stark.

Tao aloitti pelaajauransa Jyväskylän Nousussa ja siirtyi sieltä JyPKiin, jossa pelasi samaan aikaan JyPKin joukkueessa tyttöjen ja FC Vaajakosken poikajoukkueessa poikien E- ja D-ikäisten sarjaa. JyPK:ssä Tao Stark on edennyt sitten B-junioreiden kautta edustusjoukkueeseen. Stark näkee, että vaatimustaso Kuopiossa on korkealla.

”Kuopion Palloseurassa tavoitteet asetetaan korkealle ja omalta osaltani haluan tehdä parhaani ensi kaudella auttaakseni joukkuetta saavuttamaan asetetut tavoitteet”, sanoo Stark.

Väliaikainen toimitusjohtaja Vesa Kauppila on tyytyväinen sopimukseen lupaavan pelaajan kanssa.

”19-vuotias Tao on todella sitkeä pelaaja ja taitava keskikentän raataja. Stark on myös erittäin kova harjoittelija ja varmasti tulee pärjäämään Kuopiossa hyvin”, luonnehtii Kauppila.

Tervetuloa Kuopioon Tao Stark!