Tervetuloa Kuopioon Pauliina Miettinen!

Pauliina Miettinen on nimetty Kuopion Palloseuran Subway Kansallisen Liigan uudeksi vastuuvalmentajaksi. Ollipekka Ojala on joutunut jäämään sivuun tehtävästään toistaiseksi sairausloman takia.


51-vuotias pitkänlinjan suomalainen valmentaja Pauliina Miettinen on uusi Kansallisen Liigan joukkueen vastuuvalmentaja. Hän korvaa työssään Ollipekka Ojalan, joka joutui jäämään tehtävästä toistaiseksi sairausloman takia.

Pauliina Miettisellä on laajaa kokemusta niin pelaajana kuin valmentajana Suomen korkeimmalta tasolta. Pelaajauran sekä valmentajauran aikana Miettinen on hakenut kokemusta myös Yhdysvalloista. Valmentajana hän on johdattanut PK-35 Vantaan kaksi kertaa tuplamestaruuteen ja johdatti joukkueen myös kaksi kertaa Mestareiden Liigan pudotuspeleihin.


Viimeisempänä päävalmentajan roolissa Pauliina on nähty TiPS:ssä, jolloin hän johdatti joukkueen hopealle kaksi kertaa peräkkäin. Kuopiolaissyntyinen Miettinen on innoissaan uudesta pestistä Kuopion Palloseurassa.

”Tänään saavuin Kuopioon ja ensimmäinen päivä on aina samaan aikaan innostava ja jännittävä. Odotan mielenkiinnolla tulevaisuutta ja kaikkea sitä mitä tämä uusi työ tuo tullessaan. Olen todella onnellinen, että olen takaisin Kuopiossa ja minulla on myös perhe täällä, joten tämä hieno juttu minulle” kertoo Pauliina Miettinen päällimmäisistä ajatuksistaan.

Miettinen näkee, että Kuopiossa on tehty hienoa työtä ja kehuu varsinkin Ollipekka Ojalan työtä joukkueen eteen.

”Jokaisella valmentajalla on tietysti oma pelitapa ja Ollipekan valmennusfilosofia on tuonut joukkueelle valtavasti menestystä. Tulen tuomaan omaa pelitapaani joukkueeseen ja muutoksia tullaan näkemään kuten aina valmentajan vaihdoksen kohdalla. Joukkue on täynnä laadukkaita pelaajia ja seuralla on jo valmiiksi vahva pohja, minkä päälle pääsen rakentamaan” kertoo Miettinen pelitavan muutoksista.


Istuimme alas Pauliina Miettisen kanssa ja haastattelimme häntä myös videon muodossa. Katso video tästä:

Haluamme Kuopion Palloseurana toivottaa Pauliina Miettisen tervetulleeksi seuraan ja toivottaa samalla Ollipekka Ojalalle pikaista paranemista.