TERVETULOA KUOPIOON JAKE JERVIS!

Kuopion Palloseura on tehnyt pelaajasopimuksen englantilaishyökkääjä Jake Jerviksen kanssa. 31-vuotiaan pelaajan sopimus KuPSissa kestää vuoden 2023 loppuun asti.

Jake Jervis on 191 senttimetriä pitkä hyökkääjä, joka on tuttu pelaaja Veikkausliigaa seuranneille. Jervis pelasi SJK:n paidassa vuoden 2020 elokuusta aina kauden 2022 loppuun asti. Seinäjokelaisten paidassa kilpailullisia otteluita kertyi 67, joissa englantilainen painoi 21 maalia. Vuoden 2022 europeleissä Jervis vei SJK:n UEFA Europa Conference Leaguen toiselle karsintakierrokselle hattutempullaan, joka oli samalla pelaajan ensimmäinen hattutemppu ammattilaisurallaan.

Jake matkusti Kuopioon tiistaina ja liittyi joukkueen harjoitusvahvuuteen tänään. Pitkän uran viimeisein joukkue miehelle oli Intialainen SC East Bengal, jonka paidassa otteluita kertyi seitsemän ja maaleja yksi. Jake Jervis on mahdollisesti pelikelpoinen jo maanantaina pelattavassa FC Inter – KuPS ottelussa, mikäli kansainväliseen pelaajasiirtoon liittyvät paperiasiat on saatu kuntoon siihen mennessä.

”Odotan innolla aikaani Kuopiossa”

Jervis sai ensikosketuksensa Väre Areenaan keltamustien vahvuudessa keskiviikkona 12. heinäkuuta pidetyissä joukkueharjoituksissa.

”Olen innoissani Kuopioon tulemisesta, olen päässyt pelaamaan monta kertaa KuPSia vastaan ja joukkue on aina ollut hyvä. On hienoa olla takaisin suomessa: minulla ja perheelläni on pelkästään hyviä muistoja tästä maasta” kertoo Jervis tuntemuksiaan.

Tavoitteet loppuvuodelle ovat englantilaishyökkääjälle selkeät.

”Haluan auttaa omalla osaamisellani joukkuetta jatkamaan hyvää kautta. KuPS on saanut honsun alaisuudessa paljon voittoja vyölleen, joten jatketaan samalla tavalla ja mennään europeleissä mahdollisimman pitkälle” kertoo Jake tavoitteistaan.

Päävalmentaja Jani Honkavaaralle Jake on tuttu pelaaja SJK:n ajoilta.

”Jake on minulle tuttu pelaaja, joten tiedämme mitä saamme. Hän on kokenut pelaaja ja tuo meille paljon kaivattua hyökkäysvoimaa. Jake liikkuu hyvin lähellä vastustajan maalia ja on myös vahva viimeistelijä” taustoittaa honsu.

Tervetuloa Kuopion Palloseuraan Jake Jervis!