Tervetuloa Kuopion Palloseuraan Meri Hämäläinen!

Kuopion Palloseura ja 21-vuotias maalivahti Meri Hämäläinen ovat solmineet yksivuotisen pelaajasopimuksen. Ruskolta kotoisin oleva maalivahti pelasi viimeiset kaksi kautta Ilveksessä, jossa torjuntavastuuta tuli 23 Kansallisen Liigan ottelussa.

Ensimmäiset jalkapalloharjoitukset Meri koki FC Ruskon Pallossa 4-vuotiaana, josta tie vei Turun Nappulaliigan kautta Turun Palloseuraan. Torjuntavastuuta kaudella 2021 tuli TPS:n paidassa Naisten Ykkösessä, ennen kuin siirto kauden jälkeen Tampereelle varmistui. Oman liigadebyyttinsä Hämäläinen teki Ilveksen paidassa Kuopion Palloseuraa vastaan kaudella 2022. Nyt edessä on kuitenkin uudet haasteet keltamustissa väreissä.

”Hyvillä mietteillä saavun Kuopion Palloseuraan ja on todella mukavaa, että saatiin sopimus aikaiseksi. Saavuin Kuopioon jo pari kuukautta sitten opiskeluiden takia, joten tämä mahdollistaa minulle pelaajauran jatkumisen”, kertoo Meri taustoista.

Uusi kaupunki on ollut ruskolaislähtöiselle mieluinen.

”Kuopio on minusta sopiva yhdistelmä isompaa kaupunkia ja luonnon rauhaa, joka sopii minulle täydellisesti. Olen tykännyt kaupungista tähän mennessä todella paljon”, kertoo Meri Kuopiosta.

Tulevalle kaudelle on myös selkeät tavoitteet.

”Haluan tulevana kautena mennä pelillisesti sekä fyysisiltä ominaisuuksilta eteenpäin. Tietysti haluan mahdollisimman paljon peliaikaa ja sitä kautta auttaa seuraa menestymään niin hyvin kuin se on viime vuosina menestynytkin”, kuvailee Hämäläinen tavoitteitaan.

Tervetuloa Kuopion Palloseuraan Meri Hämäläinen!