Tervetuloa keltamustiin Savannah Taylor

Subway Kansallisen Liigan kaksinkertainen mestarijoukkue Kuopion Palloseura on tehnyt uuden pelaajasopimuksen ensi vuotta varten. KuPS ja 26-vuotias puolustaja Savannah Lee Taylor ovat allekirjoittaneet yksivuotisen sopimuksen, joka sisältää option kaudesta 2024.

Taylor pelasi viime kaudella Kyproksen jalkapalloliigassa Apollon Ladies F.C:ssä ja nousi saman kauden aikana Armenian maajoukkueeseen. Armenian maajoukkueessa peliaikaa tuli kahdessa maailmanmestaruuskilpailujen karsintaottelussa, toinen Kosovoa vastaan ja toinen Belgiaa vastaan. Oikeajalkaisella Savannihilla löytyy niin Armenian kuin myös Yhdysvaltojen kansallisuus.

Armenian maajoukkuepelaajalle siirto Kuopioon oli mieluinen.

-Olen erittäin innoissani sopimuksesta Suomen mestarijoukkueen kanssa. Odotan innolla uuden kulttuurin kokemista, uuden KuPS-perheeni tapaamisesta ja rakennusprosessia, jotta saavutamme kaikki tavoitteemme niin Kansallisessa Liigassa kuin myös Mestarien liigassa. Odotan henkilökohtaisesti sitä, että hallitsemme jatkossakin liigaa ja menemme Mestarien liigassa pidemmälle kuin mikään joukkue Suomen historiassa, kertoo Savannah Taylor tuntemuksiaan sopimuksesta.


Päävalmentaja Ollipekka Ojalalle tuore hankinta on tärkeä palainen puolustukseen.

-Halusimme puolustuslinjaamme pelaajan, jolta löytyy sekä nopeutta että kykyä puolustaa aggressiivisesti eteenpäin. Iso osa prosessiamme oli löytää pelaaja, joka pystyy pelaamaan sekä topparina, että myös pelityyliimme sopivana laitapuolustajana. Savannah tuo meille kaikkea tätä ja onkin hienoa saada hänet tänne, kertoo Pohjois-Savon vuoden valmentaja Ollipekka Ojala.