Taryn Jakubowski viihtyy hyökkäävässä peliroolissa

”Pidän etenemisestä ja hyökkäyspelin tukemisesta”

Kuopion Palloseuran viime lauantaisessa kokoonpanossa pelasi useita uusia pelaajia, jotka tekivät oman ensiesiintymisensä liigatasolla keltamustien riveissä. Amerikkalaispuolustaja Taryn Jakubowski oli yksi heistä. Hän pelasi ensimmäisen Subway Kansallisen Liigan ottelunsa esittäen vahvoja otteita vasemman laitapuolustajan pelipaikalla. Jakubowski nautti pelaamisesta voitokkaassa kotiottelussa, joka saatiin pelata lämpimässä kevätsäässä.

”Pelaaminen tuntui tosi hienolta. Me olemme harjoitelleet kovaa pari viime kuukautta ja vihdoinkin saimme pelikauden käyntiin. Me toteutimme hyvin omaa pelisuunnitelmaamme ja pelaaminen oli tosi hauskaa. Ottelu oli hieno ja kiva kokemus. Me olimme ehdottomasti parempi joukkue ja me pelasimme kuten piti. Me osoitimme taitomme ja saavutimme hyvän lopputuloksen”, Jakubowski muistuttaa.

”Meillä on vahva itseluottamus omaan pelitapaamme”

Puolustaja pelaa hyökkäävässä roolissa nousten pallon kanssa tukemaan joukkueen hyökkäyspelaamista. Häneltä nähtiinkin lauantain pelissä useita hienoja laitanousuja aina vastustajan rangaistusalueelle saakka. ”Pidän etenemisestä ja hyökkäyspelin tukemisesta. Suomalainen futis on laadultaan tosi hyvää. Pelityyli on nopeampaa ja fyysisempää ja siten hieman erilaisempaa kuin mihin on aiemmin tottunut. Peli on hieman erilaista, täällä pelataan hyvällä tasolla”, pelaaja luonnehtii ensikokemuksiaan Suomen pelikentiltä.

Kuopiolaisten liigakausi jatkuu lauantaina Myyrmäessä. Kotijoukkue PK-35 Vantaa on edennyt tämänvuotiseen Suomen Cupin loppuotteluun ja haluaa saavuttaa hyvää menestystä myös Subway Kansallisen Liigan puolella. Edessä on siten luja taistelu arvokkaista liigapisteistä. ”Odotan hyvää ottelua. PK on tiukka vastus. Me haluamme osoittaa olevamme parhaimmillamme ja meillä on vahva itseluottamus omaan pelitapaamme ja pelisuunnitelmaamme”, Jakubowski korostaa.