Tänään on keltamusta PELIPÄIVÄ !


Valokuva: Miska Savolainen / Mideas

Kovat kilpakumppanit KuPS ja Åland United iskevät yhteen Suomen Cupin neljännesvälierässä

Kuopion Palloseuran menestyksekäs pelikausi jatkuu jälleen tänä iltana Väre Areenalla. Hallitseva cup-mestari KuPS aloittaa tänään omat ottelunsa tämän kilpailukauden Suomen Cupissa saaden vastaansa kivikovan kilpakumppanin Åland Unitedin. Illan neljännesvälieräottelu alkaa Väre Areenalla kello 19.00 ja ottelun panoksena on jatkopaikka cupin puolivälieriin eli voittaja etenee kahdeksan parhaan joukkueen joukkoon.

Kuopion Palloseuran läheinen yhteistyökumppani IceCapital toimii jännittävän illan otteluisäntänä. Stadionin pääportti ja lipunmyyntipiste avautuvat kello 18.00. Illan cup-ottelu pelataan lopulliseen ratkaisuunsa saakka eli tasapelin tullessa siirrytään suoraan rangaistuspotkukilpailuun voittajan ratkaisemiseksi. Jatkoaikaa ei pelata vielä kilpailun tässä vaiheessa.

Voit ostaa pääsyliput cup-otteluun Tiketistä: https://www.tiketti.fi/kupskansallinenliiga

Aikuiset: 9€ (ovelta 14€)

Alennusryhmät: 7€ (ovelta 12€)

Lapset 7-15v: 7€ (ovelta 12€)

Voimassaolevalla Kuopion Palloseuran kausikortilla 2024 saa vapaan pääsyn tähän otteluun.

Ottelun voit katsoa myös kotisohvaltasi KuPSTV:n kautta. Lähetyksen tuotannosta vastaa Livekset ja selostuksesta Vihtori Tams. Katselu vaatii voimassa olevan KuPSTV:n tilauksen: www.kupstv.fi


Nimekkäät huippujoukkueet KuPS ja Åland United pelasivat lauantai-iltana erittäin värikkään liigaottelun ja samantyyppinen kiihkeä jännitysnäytelmä on luvassa tänä iltanakin. Tervetuloa siis viihtymään ja viettämään tunnelmallista tiistai-iltaa aurinkoiselle Väre Areenalle. Kotimainen huippufutis on parasta paikan päällä, nyt tapellaan kynsin hampain cupin jatkopaikasta, Banzai !!