Suomalainen Energiaosuuskunta SEO naisten edustusjoukkueen yhteistyökumppaniksi

Suomalainen Energiaosuuskunta ja Kuopion Palloseura ovat solmineet yhteistyökumppanuuden kaudesta 2024, joka kohdistuu Kansallisen Liigan edustusjoukkueen toimintaan.

Suomalainen Energiaosuuskunta eli tuttavallisemmin SEO toimii yhtenä KuPS naisten edustusjoukkueen yhteistyökumppaneista kaudella 2024. Yhteistyön myötä keltamustiin tälle kaudelle saapunut Eerika Appelqvist toimii SEO:n kummipelaajana.

Naisten edustusjoukkue on voittanut nyt kolme Suomen mestaruutta peräkkäin ja viime kaudella KuPS saavutti historiallisen tuplan, eli mestaruuden ja Suomen Cupin voiton. Menestyksen ja vahvistuneen tyttöjen junioritoiminnan myötä naisten jalkapallo Kuopiossa jatkaa kasvua yhä entisestään.

KuPSin myynti- ja markkinointipäällikkö Tero Taipale näkeekin, että naisten jalkapallo kiinnostaa yhä enemmän ihmisiä.

”Naisten futis tekee tällä hetkellä vahvaa kasvua, eli siinäkin mielessä KuPSin pitkäaikaiset panostukset naisten puolella sekä edustusjoukkue- että junioritoimintaan ovat edesauttamassa tätä kasvua”, Taipale toteaa.

Seon toimitusjohtaja Arto Viljanen on tyytyväinen solmittuun kumppanuuteen KuPSin kanssa.

Subway Kansallisen Liigan ottelutapahtumat ovat kasvaneet vuosivuodelta ja SEO on tyytyväinen, että saa olla mukana rakentamassa suomalaisen naisjalkapalloilun nousua.

”Naisten jalkapallo on sekä kansainvälisesti että kansallisesti valtavassa nosteessa. KuPSin naiset ovat menestyvänä joukkueena tärkeä esikuva tytöille ja nuorille naisille ympäri Suomea, minkä vuoksi on hienoa olla mukana heidän tekemistään tukemassa”, kertoo toimitusjohtaja Arto Viljanen.