Selma Vidgren siirtyy Kuopion Palloseuraan

Iisalmelaisen Klubi-36:n kasvatti palaa jälleen kotimaan pelikentille

Subway Kansallisen Liigan kaksinkertainen mestarijoukkue Kuopion Palloseura on tehnyt uuden merkittävän pelaajasopimuksen tulevaa pelikautta 2023 varten. KuPS ja puolustaja Selma Vidgren ovat allekirjoittaneet tänään kaksivuotisen pelaajasopimuksen, joka ulottuu sarjakauden 2024 loppuun saakka.

Vidgren on iisalmelaisen Klubi-36:n kasvatti. Hän on asunut, opiskellut ja pelannut viimeiset seitsemän vuotta Yhdysvalloissa ja palaa nyt pitkästä aikaa kotimaan pelikentille. Selma viimeistelee loppusuoralla olevat opintonsa ensin tämän kevään aikana ja liittyy tämän jälkeen kesäkuun alussa KuPS-joukkueen pelaajavahvuuteen.

”Innolla tulen mukaan uuteen joukkueeseen. Olen asunut seitsemän vuotta USA:ssa ja tulen nyt takaisin ja halusin liittyä parhaaseen joukkueeseen Suomessa. Treenasin jo tammikuussa viikon ajan KuPS-joukkueen mukana. Tykkäsin treeneistä, ne ovat kovia ja pelaajat ovat motivoituneita. Joukkueelle odotan tällä kaudella paljon voittoja ja henkilökohtaisesti odotan, että kehityn ja kasvan pelaajana ja teen uraa Suomessa”, Vidgren tiivistää omat odotuksensa.