Selma Vidgren odottaa innolla omaa liigadebyyttiään

Klubi-36:n kasvatti on liittynyt mestarijoukkue Kuopion Palloseuran riveihin

Subway Kansallisessa Liigassa pelaava Kuopion Palloseura on saanut riveihinsä uuden pelaajavahvistuksen. Iisalmesta lähtöisin oleva puolustaja Selma Vidgren liittyi viime viikolla kuopiolaisjoukkueen pelaajavahvuuteen ja harjoittelee tiukasti päästäkseen toteuttamaan oman debyyttinsä Suomen pelikentillä aikuisten sarjatasoilla. Klubi-36:n kasvatti on pelannut vuosikausia Yhdysvalloissa ja nyt kesäkuussa 2023 on tapahtumassa paluu kotimaan pelikentille.

”Hyvältä tuntuu harjoitella täällä KuPS:ssa. Vauhti on kovaa ja tässä alussa vielä etsitään omaa paikkaa joukkueessa. Harjoitteleminen on nyt hieman erilaista valmentajan vaihduttua, hyvältä tämä alkaa kuitenkin vähitellen tuntua ja toiveissa olisi, että pääsisin pelaamaan ehkä jo lauantaisessa kotiottelussa”, Selma kuvailee päällimmäisiä tunnelmiaan. Hän allekirjoitti tammikuussa kaksivuotisen pelaajasopimuksen kuopiolaisseuran kanssa ja jatkoi tämän jälkeen opintojensa parissa saattaakseen ne loppuun saakka kesäkuun alkuun mennessä. Nyt hän pääsee jatkamaan omaa futisuraansa Pauliina Miettisen valmentamassa KuPS:ssa.

”Tapasin Pauliinan jo viime viikolla hänen tullessaan tänne uudeksi valmentajaksi. Hän on kokenut ja tosi pätevä valmentaja ja odotankin isolla innolla uusien asioiden omaksumista. Meiltä molemmilta löytyy lisäksi jenkkitaustaa, joten yhteinen sävel löytyy aivan varmasti niin hänen kuin joukkueen amerikkalaispelaajienkin kanssa. Lähdin Iisalmesta maailmalle aikoinaan 15-vuotiaana B-juniorina, joten en ole ehtinyt pelata Suomessa aikuisten sarjoissa vielä ollenkaan ennen kuin vasta nyt”, Selma toteaa. Kuopion Palloseuran sarjakausi jatkuu Väre Areenalla lauantaina, jolloin PK-35 Vantaa saapuu vastustajaksi yhdeksännen sarjakierroksen kotiotteluun.