Scandic Kuopion Palloseuran majoituskumppaniksi

Kuopion Palloseura ja Scandic Hotels Oy ovat solmineet kattavan yhteistyön, jonka myötä keltamustien edustusjoukkueet majoittuvat tulevan kauden pelireissuilla Scandicin hotelleissa.

Kuopion Palloseuran edustusjoukkueet viettävät kauden läpi paljon aikaa pelireissuilla ja luotettava majoituskumppani on tärkeä tukipilari joukkueille.

-Pelimatkat ja ottelutapahtumiin valmistautuminen ovat keskeinen osa jalkapalloilijan arkea. Olemme erittäin tyytyväisiä Scandic Hotelsin asiakaslähtöiseen tulokulmaan ja kiinnostuksesta odotuksiamme kohtaan korkean laatutason majoitus- ja ravintolapalveluissa.  Uuden strategisen kumppanimme Scandic Hotelsin kanssa yhdessä räätälöity kumppanuussopimus varmistaa laadukkaat fasiliteetit ja viihtyisän ympäristön valmistautua otteluihin ja tukee sitä kautta merkittävästi joukkueiden menestystä vieraskentillä. KuPSin ja Scandic Hotelsin kumppanuus on yhdessä eteenpäin katsovaa asiakaslähtöistä yhteistyötä, jota kehitetään yhdessä tiiviissä vuorovaikutuksessa, kertoo Kuopion Palloseuran hallituksen puheenjohtaja Markku Raatikainen.

KuPS ja Scandic allekirjoittivat yhteistyösopimuksen Scandic Kuopion tiloissa

Yhteistyö on todella mieluinen myös Scandic Hotelsille.

-Olemme erittäin ylpeitä alkavasta yhteistyöstä. Kuopion Palloseura on yksi Suomen menestyksekkäimmistä jalkapalloseuroista ja ehdottomasti yksi Veikkausliigan voittajaehdokkaista myös alkavalla pelikaudella. Uskon vahvasti, että Scandicin maan kattava hotelliverkostomme tarjoaa KuPS:n kaltaiselle huippuseuralle laadukkaat yöunet, kokoustilat, terveelliset ja monipuoliset ruokatuotteet vieraspelimatkoilla. Meillä on pitkä kokemus niin juniori- kuin ammattilaisjoukkueiden majoittamisesta”, valottaa Scandic Hotels Oy:n sponsorointivastaava Jussi Rissanen.

Scandic on Pohjoismaiden suurin hotelliketju, jolla on noin 280 hotellia ja 58 000 huonetta kuudessa eri maassa. Joka päivä yli 15 000 tiimiläistämme luovat upeita hotellielämyksiä, jotta hotellivieraamme haluaisivat tulla meille aina uudestaan