Sanni Kouva siirtyy Kuopion Palloseuraan

Taitava U18-maajoukkuepelaaja on liittynyt uutena sopimuspelaajana keltamustien riveihin

Subway Kansallisen Liigan pelikauteen valmistautuva Kuopion Palloseura on tehnyt uuden pelaajahankinnan tätä pelikautta varten. Puolustaja Sanni Kouva on liittynyt kuopiolaisjoukkueeseen tämän sarjakauden 2024 kattavalla pelaajasopimuksella, joka sisältää lisäksi seuraoption sarjakausista 2025 ja 2026.

Sanni on kotoisin Oulusta, jossa aloitti oman jalkapalloilijan uransa kahdeksanvuotiaana Oulu Nice Soccerin riveissä. Vasenjalkainen puolustaja ensiesiintyi Subway Kansallisessa Liigassa 21.05.2023, jolloin ONS kohtasi kotipelissään Turun Palloseuran. Sanni pelasi omassa liigadebyytissään täydet 90 minuuttia ja pelasi viime kaudella yhteensä 17 liigapeliä päästen viimeistelemään ensimmäisen liigamaalinsakin voitto-ottelussa TPS – ONS (16.09.2023). Hän on pelannut tähän mennessä yhteensä yhdeksän maaottelua Suomen U17-maajoukkueessa ja pääsee nyt kehittämään mainioita pelitaitojaan kuopiolaisseuran huippulaadukkaassa valmennuksessa. 

Kouva on erittäin tyytyväinen siirrosta Kuopioon ja uskoo, että uusi ympäristö mahdollistaa kehittymisen pelaajana.

”Mahtavaa päästä tämmöiseen ammattilaisjoukkueeseen mitä KuPS on. Pääsen kehittämään itseäni laadukkaassa ympäristössä ja uskon, että pääsen kasvamaan pelaajana tulevalla kaudella. Tietysti toivon, että pääsisin myös mahdollisimman paljon pelaamaan”, kertoo Kouva tuntemuksistaan.

Tervetuloa Kuopioon Sanni Kouva!