Sanni Kouva pelasi kahdessa Tshekki-ottelussa

Valokuva: Suomen Palloliitto

Kuopion Palloseuran laatupuolustaja hankki arvokasta peliaikaa U19-maajoukkuepaidassa

Subway Kansallisessa Liigassa pelaavan Kuopion Palloseuran puolustaja Sanni Kouva pääsi pelaamaan molemmissa U19-maaotteluissa Eerikkilässä. Suomi ja Tshekki kohtasivat toisensa kahdesti ikäluokan maaotteluissa, joissa Kouva pääsi hankkimaan runsaasti arvokkaita peliminuutteja Suomi-paidassa.

Suomi voitti lauantaina pelatun ensimmäisen maaottelun komeasti 4-1. Sanni aloitti ottelun vaihtopelaajan roolissa ja pääsi 70 minuutin kohdalla kentälle pelaamaan loput 20 minuuttia. Tänään pelattu toinen kohtaaminen päättyi Suomen täysin ylivoimaiseen murskavoittoon maalein 10-1. Sanni aloitti tänäänkin vaihdossa ja pääsi tauon jälkeen kentälle pelaamaan koko toisen puoliajan eli 45 minuuttia.

Puolustaja pelaa nyt ensimmäistä sarjakauttaan KuPS-joukkueen riveissä ja toimii kuopiolaisseuran läheisen yhteistyökumppanin IcePowerin kummipelaajana.