Sanni Kouva on U18-maaottelumatkalla Unkarissa


Valokuva: Kuopion Palloseura Oy

Suomen U18-maajoukkue on matkustanut maaottelumatkalle Unkariin

Subway Kansallisessa Liigassa pelaavan Kuopion Palloseuran puolustaja Sanni Kouva on tällä viikolla maajoukkuetehtävissä. Kouva on matkustanut U18-maajoukkueen jäsenenä Unkariin, jossa pelataan kaksi maaottelua emäntämaata vastaan. Ensimmäinen ottelu pelattiin eilen torstaina 30.5. ja toinen maaottelu pelataan maanantaina 3.6. (klo 11.00) ja pelipaikkana on Györin kaupungin vieressä sijaitseva Gyirmot.

Suomi voitti torstai-iltana pelatun maaottelun suurinumeroisesti 1-7. Sanni aloitti ottelun vaihtopelaajan roolissa ja pääsi 63 peliminuutin kohdalla kentälle pelaamaan viimeisen puolituntisen.

Kouva pelaa nyt ensimmäistä sarjakauttaan Kuopion Palloseuran riveissä. Hän siirtyi Kuopioon Oulusta, jossa aloitti oman jalkapallouransa Oulu Nice Soccerin riveissä. Sanni pelasi viime vuonna ensimmäisen pelikautensa Subway Kansallisessa Liigassa tehden yhden liigamaalin pelaamissaan 17 liigaottelussa. Hän on pelannut myös yhdeksän maaottelua Suomen U17-maajoukkueessa ja on pelannut tällä sarjakaudella neljä liigapeliä KuPS-joukkueen riveissä mallikelpoisin ottein. Sanni toimii kuopiolaisseuran läheisen yhteistyökumppanin IcePowerin kummipelaajana.