Saku Savolainen jatkaa keltamustassa

Valokuva: Miska Savolainen / Mideas

Kuopion Palloseura ja Savolainen allekirjoittivat uuden kaksivuotisen jatkosopimuksen

Veikkausliigassa pelaava Kuopion Palloseura on tehnyt seuraavan jatkosopimuksen uutta pelikautta 2023 varten. KuPS ja hyökkääjä Saku Savolainen ovat allekirjoittaneet tänään kaksivuotisen jatkosopimuksen, joka ulottuu sarjakauden 2024 loppuun saakka. Uskollinen luottopelaaja aloittaa ensi vuonna jo 11:nnen sarjakautensa keltamustien riveissä ja jatkaa kuopiolaisseurassa positiivisin tunnelmin.

”Hyvin mielin jatkan KuPS:ssa. Joukkue on kehittynyt vuosien varrella paljon ja rima on korkealla. Me olemme ottaneet ison kehitysloikan ylöspäin ja se on tehty kovalla työllä. Suunta on oikea”, Savolainen kuvailee omia jatkotunnelmiaan. Saku toimii kuopiolaisseuran läheisen ja pitkäaikaisen yhteistyökumppanin OP Pohjois-Savon kummipelaajana ja 200 pelattua liigaottelua tuli täyteen lokakuussa. Pitkästä pelikaudesta jäi pelaajalle positiivinen maku.

”Tämä kausi oli lopulta hyvä pelikausi. Cupin mestaruus oli hieno saavutus, sarjassa me jäimme pisteellä kakkoseksi. Pitkä sarja pelataan eikä sarjataulukko valehtele, sen verran me olimme tällä kertaa huonompia. Tämä kausi jää kuitenkin mieleen positiivisena kautena”, Saku sanoo. ”Mölymäen Müller” teki tänä vuonna onnistuneen paluun pelikentille pitkään kestäneen poissaolon jälkeen.

”Kaksi edellistä sarjakauttani ovat olleet rikkonaisia. Vuonna 2021 tapahtunut loukkaantuminen varjosti vielä tätä kauttakin, sillä toipuminen vei kaiken kaikkiaan paljon enemmän aikaa kuin mitä odotin. 2021 meni siten kokonaan ohi ja tänä vuonna pystyin pelaamaan kaikkiaan noin 10-15 ottelua. Omakohtaisena odotuksena onkin nyt, että pysyisi ehjänä kahden rikkonaisen kauden jälkeen ja saisi pelata ehjän kauden 2023. Joukkueena me koetamme edelleen parantaa tästä kaudesta ja me lähdemme kuromaan kiinni sitä yhden pisteen eroa”, Savolainen hahmottelee ensi kauden tavoitteita.


Sakun kummiyritys: