Saga Kaikkonen jatkaa Kuopion Palloseurassa 2024

”Täällä Kuopiossa on hyvät olosuhteet kehittymiselle ja pelaajan arki on ammattimaista”

Tuplamestaruuden tällä kaudella saavuttanut Kuopion Palloseura on solminut uuden jatkosopimuksen seuraavaa pelikautta 2024 varten. KuPS ja hyökkääjä Saga Kaikkonen ovat allekirjoittaneet uuden yksivuotisen pelaajasopimuksen, joka sisältää myös optiovuoden. Kaikkonen pelasi tällä kaudella 14 ottelua Subway Kansallisessa Liigassa tehden kaksi liigamaalia. Pelattuja liigaotteluita on nyt yhteensä 22 ja liigamaaleja kolme.

Kaikkonen aloittaa ensi vuonna kolmannen sarjakautensa KuPS-joukkueen riveissä. Saga pelasi ensimmäisen liigaottelunsa 26.03.2022 kotikentällä Ilvestä vastaan ja pyrkii kehittymään entistäkin paremmaksi liigapelaajaksi kuopiolaisseuran vaativassa ja laadukkaassa valmennuksessa.

”Liigamestaruuden ja Suomen Cupin voittaminen olivat joukkueemme tavoitteita viime kaudella, joten tuplamestaruus tuntui todella hyvältä. Haluisin jatkaa täällä Kuopiossa, sillä täällä on mielestäni hyvät olosuhteet kehittymiselle. Pidän siitä että täällä pelaajan arki on ammattimaista. Odotan innolla ensi kautta ja tavoitteenani on saada enemmän vastuuta joukkueessa”, Saga kuvailee ensi kautta koskevia odotuksiaan.

Saga pelasi kahdeksan liigapeliä omalla debyyttikaudellaan 2022 ja teki ensimmäisen liigamaalinsa 24.09.2022 pelatussa ylemmän loppusarjan kotiottelussa PK-35:ttä vastaan (80 min 4-1). Hyökkääjä toimii kuopiolaisseuran läheisen yhteistyökumppanin Väreen kummipelaajana.