Paulo Ricardo siirtyy Saudi-Arabiaan – KuPS saa siirtokorvauksen

Kuopion Palloseura ja Al-Hazem F.C. ovat sopineet puolustaja Paulo Ricardon siirrosta. KuPS saa Ricardon siirrosta siirtokorvauksen.

28-vuotias brasilialainen saapui KuPS:iin 2021 elokuussa ja ansaitsi heti paikan kuopiolaisten sydämissä. Kauden 2022 päätteeksi Paulo Ricardo valittiin ansaitusti Veikkausliiga-kauden parhaaksi puolustajaksi Captain’s Ball-gaalassa.

Ricardo ehti pelata KuPS:n paidassa Veikkausliigassa ja Suomen Cupissa yhteensä 41 ottelua. Näissä otteluissa toppari viimeisteli 2 maalia sekä toimi tärkeänä lukkona Kuopion Palloseuran alakerrassa. Lisäksi monipuolinen toppari ehti pelaamaan keltamustien paidassa neljässä Konferenssiliigan karsintaottelussa.

Kuopion Palloseuralla ja Paulo Ricardolla oli voimassa oleva sopimus kauden 2023 loppuun asti ja tämä tarkoittaa, että KuPS saa siirtokorvauksen siirrosta. 186-senttisen topparin siirto jättää isot saappaat täytettäväksi, mutta päävalmentaja Pasi Tuutti näkee tilanteessa kultareunuksen.

-Olemme KuPS:ssa ylpeitä siitä, että pelaajat nousevat meillä seuraavalle tasolle ja pääsevät isompiin piireihin. Tämä on ollut meidän strategiamme jo useita vuosia ja jatkamme samalla linjalla jatkossakin. Joukkueen menestyminen tuo yksilöille mahdollisuuksia muissa sarjoissa, tämä on tietysti erittäin positiivinen asia, kertoo Pasi Tuutti.

Siirto ei ole tullut yllätyksenä Kuopion Palloseuran toimistolle tai valmennukselle.

-Paulo Ricardo:n siirto oli meillä tiedossa hyvissä ajoin, joten olemme pystyneet varautumaan hänen lähtöönsä. Olemme hyvässä tilanteessa joukkueen rakentamisen suhteen ja viimeiset palaset tulevat loksahtamaan kohdalleen lähiaikoina. Rakennamme varmasti sellaista joukkuetta, jonka 100-vuotias perinteinen jalkapalloseura ansaitsee varsinkin näin juhlavuonna, kommentoi Pasi Tuutti joukkueen tilannetta.Kiitos Ricardolle tehdystä työstä Kuopion Palloseurassa ja tsemppiä uusiin haasteisiin!