Paulo Ricardo jatkaa KuPS:ssa!

Kuopion Palloseura ja keskuspuolustaja Paulo Ricardo ovat solmineet jatkosopimuksen. Uusi sopimus pitää brassitopparin Kuopiossa kauden 2023 loppuun saakka.

Ricardo liittyi keltamustaan elokuussa 2021. Erinomaisesti peliä avaava toppari nousi heti ensimmäisellä kaudellaan kuopiolaisyleisön suureksi suosikiksi ja pelipaikkansa ehdottomaan eliittiin Veikkausliigassa.

28-vuotias Ricardo on ennen KuPS:aan tuloaan pelannut Euroopassa myös Sveitsin pääsarjaa. KuPS:aan raudanluja puolustaja siirtyi Brasilian toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelanneesta Figueirensesta.

Kuopion Palloseuraa Paulo on edustanut reilun vuoden aikana yhteensä 48 virallisessa ottelussa, joissa hän on onnistunut kahdesti maalinteossa. 

”Kuopio ja KuPS ovat antaneet minulle kaiken”

Tyylikäs keskuspuolustaja on nauttinut ajastaan Kuopiossa. Jatkaminen keltamustassa oli hänelle hyvin helppo päätös. 

”Olen todella, todella iloinen. Minulle oli jo selvää ennen tämän kauden alkua, että haluan jatkaa seurassa pidempään. Haluan kiittää kaikkia – faneja, joukkuekavereitani, valmentajia ja kaikki seurassa mukana olevia. Ilman heitä ei olisi mitään”, Paulo Ricardo tunnelmoi. 

Perheineen Kuopiossa asuva Ricardo kertoo myös hänen perheensä viihtyneen kaupungissa erittäin hyvin. Hän kokee jopa pientä kiitollisuudenvelkaa seuralle.

”Kuopio ja KuPS ovat antaneet minulle kaiken ja haluan nyt antaa heille takaisin kaiken sen, minkä pystyn. Perheeni viihtyy kaupungissa myös todella hyvin. Kaikki ihmiset tässä kaupungissa ovat olleet meille niin ystävällisiä, eikä minulla ole jäänyt mistään pahaa sanottavaa”, toppari kiittelee. 

Veikkausliigassa eletään näin syksyllä ratkaisun hetkiä. KuPS on hyvissä asemissa sarjan mestaruustaistelussa, kun kolme ottelua on vielä jäljellä. Ricardon mukaan joukkue tekee joka päivä kovasti töitä suuren unelman eteen.

”Tulemme tekemään kaikkemme viimeiseen asti ja uskomme, että kova työmme palkitaan kauden päätyttyä. Meillä on hyvä joukkue ja hyvä valmennus. Minä uskon siihen, että tulemme voittamaan mestaruuden tänä vuonna”, Ricardo päättää.

KuPS:n seuraava ottelu pelataan keskiviikkona 5.10.2022 kello 18.00 alkaen, kun keltapaidat isännöivät Väre Areenalla FC Hakaa. Osta lippusi ennakkoon alla olevan linkin kautta:

https://www.tiketti.fi/kups-fc-haka-vare-areena-kuopio-lippuja/85076?b=1