Pauliina Miettinen ei jatka Kuopion Palloseuran päävalmentajana tämän kauden jälkeen

Kuopion Palloseuran naisten edustusjoukkueen tuplamestaruuteen johdattanut päävalmentaja Pauliina Miettinen ei jatka joukkueen peräämisessä tämän kauden jälkeen.

Toukokuussa Kuopion Palloseuran päävalmentajaksi saapunut Pauliina Miettinen teki hyvää työtä joukkueen päävalmentajana – johdatti keltamustan historialliseen tuplamestaruuteen. Seura ja Miettinen ovat yhdessä sopineet, että optiota tulevasta kaudesta ei käytetä.

Kuopion Palloseuran väliaikainen toimitusjohtaja Vesa Kauppila haluaa kiittää Pauliinaa tehdystä työstä seuran hyväksi.

Pade elää ja hengittää jalkapalloa ja se on näkynyt kaikessa toiminnassa. Iso kiitos Pauliinalle sataprosenttisesta sitoutumisesta ja homman nopeasta haltuunotosta. Ehdottomasti oltava tyytyväinen saavutettuun tuplamestaruuteen ja Tanskan mestarin kaatamiseen eurokentillä oli hyvä päänahka”, Kauppila kiittää.

Pauliina Miettiselle paluu Kuopioon toi seuralle historiallisen tuplamestaruuden ja Miettinen on enemmän kuin kiitollinen mahdollisuudesta, jonka hän toukokuussa sai.

”Työ on tehty tämän vuoden osalta ja samalla olemme tehneet historiaa. En voisi olla onnellisempi siitä, että sain tehdä paluuni juuri Kuopion Palloseurassa ja minun kotikaupungissani. Kaikki pelaajat ovat tehneet huikeaa työtä läpi kauden, iso kiitos heille. Nyt on kuitenkin minun aikani lähteä. Olen todella kiitollinen tästä mahdollisuudesta minkä seura minulle tarjosi. Kiitos kaikille kannattajille, seuran henkilöstölle ja vapaaehtoisille, nämä mestaruudet ovat myös teidän”, tiivistää Miettinen tuntemuksiaan.

Kuopion Palloseura kiittää Pauliina Miettistä tehdystä työstä seuran hyväksi ja lopullinen palkinto odottaa lauantaina, kun kausi päättyy Väre Areenalla kultajuhliin.