Otteluraportti: KuPS taipui ensimmäisessä osaottelussa Derryssä

Kuopion Palloseura menetti johtoasemansa toisella jaksolla ja kaatui lopulta 2-1 kotijoukkue Derry City F.C:lle. Ottelupari jatkuu ensi viikon torstaina kello 19:00 Väre Areenalla.

Kuopion Palloseura tuli otteluun erittäin virkeänä kentälle ja ensimmäiseen kymmeneen minuuttiin kotijoukkueella oli vaikeuksia päästä palloon. Ensimmäistä maalia saatiin kuitenkin odottaa nelivitosen loppuun asti.

KuPS hankki itselleen rangaistuspotkun, kun Urho Nissilän kova laukaus boksin rajalta osui Mark Connollyn käteen. Pilkkua saapui ampumaan Axel Widjeskog, joka upotti pallon varmasti maaliin. Kuopiolaiset lähtivätkin tauolle 0-1 johtoasemassa.

Toiselle jaksolle kotijoukkue tuli pirteämpänä ja pääsi peliin mukaan paremmin kuin ensimmäisellä nelivitosella. Ensimmäiset kymmenet minuutit toisesta jaksosta oli kuitenkin hyvää peliä KuPSilta kunnes pelin kuva alkoi muuttumaan. Pelikellossa oli 69. minuuttia kun heti keltamustien pelaajavaihtojen jälkeen Derry City yllätti KuPS puolustuksen ja tasoittivat ottelun William Patchingin puskulla.

Tasoitusmaalin jälkeen pelin kuva muuttui vielä enemmän: KuPS johtomaalin jälkeen hiljentynyt 3 000 päinen kotiyleisö laittoi bileet pystyyn ja kotijoukkueella oli yhtäkkiä yksi ”lisäpelaaja” kentällä. Kotiyleisön tuoma buusti toimi ja Cian Cavanagh puski kotijoukkueen 2-1 johtoasemaan. Johannes Kreidlin unelmatorjunnat pitivät lukemat 2-1:ssä ja Cavanaghin maaali jäi ottelun viimeiseksi.

Katso kotijoukkueen tekemä ottelukooste tästä:

Katso päävalmentaja Jani Honkavaaran mietteet ottelun jälkeen tästä:

Ottelupari jatkuu ensi viikon torstaina kello 19:00 Väre Areenalla. Nyt jos joskus kotijoukkue KuPS tarvitsee kahdennentoista pelaajan kentälle eli kannustetaan keltamustat voittoon yhdessä!