OTTELUENNAKKO: TPS – KuPS Akatemia la klo 13.00

Akatemiajoukkue jatkaa vauhdikasta voittojahtiaan lauantaina Turussa

Ykkösessä pelaavan KuPS Akatemian värikäs sarjakausi jatkuu lauantaina vieraskentällä. Ohjelmassa on nyt pitkä pelimatka Turkuun, jossa pelataan 13:nnen sarjakierroksen ottelu sarjajohtaja TPS:aa vastaan. Lauantainen ottelu alkaa kello 13.00 ja pelipaikkana on Yläkenttä TN.

Akatemia lähtee haastamaan sarjan kovinta vastustajaa

Joukkueet kohtasivat huhtikuussa Väre Areenalla Tepsin voittaessa 0–2. TPS oli silloin ansaitusti tuon verran terävämpi. Akatemia on parantanut oma pelaamistaan suuresti pelikauden aikana ja lähteekin nyt voitontahtoisin mielin haastamaan vahvaa kotijoukkuetta.

”TPS on kovin vastus mitä vastaan me on pelattu tähän asti. Tepsi on hyvä haaste meille. Keväällä Kuopiossa oli melko tasaista, ratkaisevissa jutuissa molemmissa bokseissa TPS oli silloin parempi. Pikkujutut luultavasti ratkaisevat tämänkin pelin. Isoa tasoeroa joukkueiden välillä ei kuitenkaan ole”, KuPS-valmentaja Ali Al-Musawi pohtii lauantaista sarjajohtajan kohtaamista.

”Uskon, että me pystymme varmasti haastamaan heidät ja voitosta me lähdemme nytkin pelaamaan. Pelillinen ero ei ollut keväällä niin kovin iso. Meidän oma pelimme on kehittynyt eteenpäin ja aika tasaiset lähtökohdat ovat nyt”, Al-Musawi muistuttaa.

Akatemiajoukkue tähtää neljän parhaan joukkoon

Akatemiajoukkue on kasvanut hienolla tavalla voittavaksi joukkueeksi. Akatemia on noussut hyvillä peleillään sarjataulukossa jo viidenneksi ja joukkue tähtääkin syksyn ylempään loppusarjaan.

”Se on meille täysin realistinen tavoite. Mukavampihan se on pelata, kun on tavoitteita ja voitosta me pelaamme jokaisessa ottelussa. Pisteiden raapimista pitää jatkaa, sillä takana olevat joukkueet ovat lähellä. Peli kerrallaan mennään eteenpäin 100 % keskittyen”, valmentaja korostaa ja kiittelee keltamustan joukkueen tunnollista työilmapiiriä.

”Joukkueessa oli talven aikana jonkin verran vaihtuvuutta, muutamia pelaajia lähti pois ja uusia tuli tilalle. Se vaatii aina hetken, että uusi joukkue alkaa hitsautua yhteen. Ajan kanssa se tapahtuu ja kyllä eteenpäin on selvästi menty. Tulokset kertovat, että me olemme tehneet joukkueena oikeita asioita ja samaa me haluamme jatkaa edelleen”, Al-Musawi toteaa.