OTTELUENNAKKO: NJS – KuPS lauantaina klo 14.00

Kuopion Palloseura jatkaa pistejahtiaan Klaukkalassa

Sarjajohtaja Kuopion Palloseuran pelikausi 2022 jatkuu lauantaina vieraskentällä. KuPS on aloittanut uuden liigakauden kolmella komealla voitolla ja tavoittelee lauantaina neljättä peräkkäisvoittoa Klaukkalassa, jossa liiganousija Nurmijärven Palloseura ja KuPS ottavat mittaa toisistaan. Subway Kansallisen Liigan neljännen sarjakierroksen ottelu pelataan Klaukkalan tekonurmikentällä kello 14.00 alkaen ja peliä pääsee seuraamaan suorana lähetyksenä RUUTU+ -palvelun kautta.

Uusi nousijajoukkue haastaa mestarijoukkueen

KuPS esitti parhainta osaamistaan edellisessä kotipelissä kukistamalla liiganousija ONS:n lähes näytöstyyliin. Kahden liigajoukkueen välinen tasoero osoittautui odotetun suureksi ja nyt on varmastikin odotettavissa jotain samansuuntaista uuden nousijajoukkueen ja rutinoituneen mestarijoukkueen välillä. KuPS lähtee hakemaan lauantaina voittoa omaan vahvaan pelitapaansa luottaen. Vierasottelun vaatimukset ovat valmennusjohdolla tiedossa, eikä mitään tulla saamaan nytkään ilmaiseksi.

”Lauantain matsissa meidän pitää olla ennen kaikkia kärsivällisiä, sillä maalit tulevat oman pelaamisen kautta kuten aina. Nyt on edessä vierasottelu ja pelikenttä on omaamme kapeampi, se meidän pitää huomioida. Me teemme aina normaalin valmistautumisen jokaiseen peliin ja kun oma taso säilyy korkeana, hyvä tulos saadaan. Töitä se vaatii”, päävalmentaja Ollipekka Ojala pohtii lauantaisen vierasottelun ennakkoasetelmia.

Keltamustaa hyökkäysvyöryä Begollin johdolla

Hyökkääjä Lavdije Begolli loistaa Subway Kansallisen Liigan tehopelaajana. ”Lavi” on viimeistellyt viisi liigamaalia, on antanut kanssapelaajilleen kolme maalisyöttöä ja on hankkinut loistoesityksillään yhteensä seitsemän Subway-tähteä. Keltamustan riveistä löytyy runsaasti monipuolista ratkaisuvoimaa ja joukkue pystyy hyökkäämään koko kentän leveydeltä taitavien pelaajien voimin. Jokaisen liigaottelun ei kuitenkaan voi aina odottaa päättyvän keltamustan ylivoimaisiin maalijuhliin.

”Jokaiseen peliin me lähdemme täysillä, siitä kaikki lähtee. Jokainen ottelu alkaa aina 0-0-tilanteesta ja jokainen peli on aina oma tarinansa. Helppoja pelejä ei ole olemassa. Asiat on tehtävä aina hyvin ja joka päivä me haluamme kehittyä paremmiksi. Voittoa me tietenkin lähdemme nytkin tavoittelemaan omalla pelillä, vaadittava työmäärä on aina tehtävä voiton eteen”, päävalmentaja muistuttaa. Maalivahti Vera Varis on sivussa NJS-ottelusta. Hyökkääjät Saga Kaikkonen ja Heidi Leppämäki pelaavat sunnuntaina Akatemiajoukkueen riveissä Ykkösessä ja pitkään sivussa ollut puolustaja Taryn Jakubowski on palaamassa pelikentille lähiaikoina.