Otteluennakko: KuPS matkustaa Seinäjoelle Liigacupin neljännellä pelikierroksella

Kuopion Palloseuran Liigacup saa jatkoa huomenna, kun joukkue matkustaa Seinäjoelle ja kohtaa kello 14:45 alkavassa ottelussa SJK:n Wallsport Areenalla.

Kuopion Palloseura jatkaa urakkaansa Liigacupin B-lohkossa, kun kuopiolaiset matkustavat Seinäjoelle lohkovaiheen neljännellä ottelukierroksella. Joukkueet lähtevät otteluun hyvin samantyylisistä lähtökohdista ja tiedossa on loistavaa jalkapalloviihdettä.

Vierasjoukkue KuPS lähtee otteluun B-lohkon neljänneltä sijalta, ja pistetilille on kertynyt tässä kohti kolme pistettä. Kuopiolaiset taipuivat kahdessa ensimmäisessä ottelussaan – avauskierroksella Ilves vei pisteet Lippumäessä ja toisella kierroksella FC Haka voitto ottelun lukemin 3-1. Kahden tappion jälkeen kentällä nähtiinkin uudelleen syntynyt KuPS, kun VPS kaatui murskalukemin 5-0 Lippumäen ylipainehallissa. Voiton myötä ja muiden lohkon otteluiden päättyessä sopivasti ristiin on kuopiolaisilla vielä hyvät mahdollisuudet nousta lohkon kahdenparhaan joukkoon ja varmistaa jatkopaikka Liigacupissa.

Seinäjoen ylpeys SJK on myös kerännyt myös tähän mennessä kolme pistettä, mutta maalieron takia joukkue sijoittuu lohkon hännille sijalle kuusi. Liigacup urakka onkin ollut samanlainen kuin KuPSilla, sillä kahdesta ensimmäisestä ottelusta tuli tappiot, mutta viime viikolla FC Haka kaatui Wallsport Areenalla lukemin 1-2. Ottelu herättikin pientä hilpeyttä pelipaikan osalta, sillä SJK oli omassa kotihallissaan vierasjoukkue ja täten joukkue hakikin kotikaupungissaan kauden ensimmäisen vierasvoiton.

Lohkon kärkipaikkaa pitää Ilves, joka on voittanut tähän mennessä kaikki kolme otteluaan. Todennäköistä onkin, että Ilves nähdään jatkopeleissä, mutta FC Hakalla ja AC Oululla voi olla omat sanansa vielä sanottavana. Kyseiset joukkueet ovat molemmat kolmen ottelukierroksen jälkeen neljässä pisteessä ja hakevat vimmatusti jatkopaikkaa Liigacupista.

Lohkovaiheessa lohkoista jatkoon etenevät lohkojensa kaksi parasta joukkuetta.

”Meillä on raskas viikko takana”

Katso Kuopion Palloseuran päävalmentajan Jani Honkavaaran mietteet ottelusta alla olevasta videosta:

Liigacupin ottelu SJK – KuPS lauantaina 17. helmikuuta kello 14:45 Wallsport Areenalla. Ottelua voit seurata suorana Ruutu+ palvelun kautta.