OTTELUENNAKKO: KuPS – HPS la klo 14.00

Kuopion Palloseura kohtaa kovasti vahvistuneen Helsingin Palloseuran

Kuopion Palloseuran sarjakausi jatkuu jälleen lauantaina Väre Areenalla. Maineikas Helsingin Palloseura saapuu vastustajaksi Subway Kansallisen Liigan kolmannen sarjakierroksen kotiotteluun, joka alkaa kello 14.00 Intersportin toimiessa otteluisäntänä.

Otteluliput ennakkoon kätevästi Tiketti.fi:

https://www.tiketti.fi/kups-hps-vare-areena-kuopio-lippuja/89443?b

Vahvistunut HPS ottaa hyviä kehitysaskeleita eteenpäin

Kuopiolaiset ovat aloittaneet oman liigakautensa kahdella voitolla. ONS kukistui selvin numeroin, mutta Espoosta pinnat olivat tiukassa. FC Honka tarjosi ennakkosuosikille kovan vastuksen ja voiton eteen piti tehdä iso työmäärä. Mitään helppoa peliä ei ole luvassa lauantainakaan, sillä maineikas helsinkiläisseura on vahvistunut isosti tätä sarjakautta varten.

”HPS on nyt kovempi kuin viime vuonna. Joukkue on monipuolistunut ja vahvistunut laadukkaiden pelaajahankintojen ansiosta ja he ottavat nyt askeleita eteenpäin. He ovat tehneet hyvää työtä viime vuosien aikana ja uskonkin heidän nousevan mukaan jopa liigan mitalikamppailuun”, KuPS-valmentaja Ollipekka Ojala huomauttaa.

HPS hankki nuoria lahjakkuuksia ja kovaa liigakokemusta

HPS hankki talvella riveihinsä nuoria taitopelaajia kuten Matilda Katajan, Milla Himbergin, Milla Lehtomaan ja U17-maajoukkuepelaaja Jutta Angerian. 143 liigapeliä pelannut Annika Haanpää siirtyi hopeamitalijoukkue HJK:sta. Kolme Suomen mestaruutta saavuttanut Tia Painilainen on HPS:lle todella kova pelaajavahvistus ja joukkueessa pelaa kolme tuttua ex-kuopiolaistakin: keskikenttäpelaaja Elisa Lemettinen, maalivahti Iina Rautiainen ja hyökkääjä Anna-Stina Simonen taistelevat nykyisin HPS:n riveissä.

Joukkueet kohtasivat talvella Kansallisessa Cupissa, joten vastustajan pelilliset vahvuudet ovat kuoiolaisten tiedossa. ”HPS on aktiivinen ja energinen joukkue, joka uskaltaa tulla tänne hyökkäämään meitä vastaan. Hyvä laatujoukkue on varmasti vastassa, joka ei tule pelkästään puolustamaan minimitulosta vaan käyttää kaikki keinot voittaakseen täällä. He ovat aloittaneet kauden tappioitta ja tulevat intoa täynnä hakemaan pisteitä, mihin heillä on kaikki edellytykset”, Ojala muistuttaa.

”Muiden joukkueiden vahvistuminen tekee hyvää liigalle”

”Oma liigakautemme on alkanut toivotusti. Honka-voitossa oli tosi tärkeää tulla takaa ohi, noita kokemuksia me tarvitsemme sillä ne vahvistavat joukkuetta entisestään. Se oli joukkueelta hieno työnäyte ja pelaajien voitto. Kova vastus on edessä nytkin. Tämä viikko on ollut meille seuraava kehitysaskel oman pelin kehittämisessä. Me haemme hyökkäyspelaamiseen lisää yllätyksellisyyttä ja monipuolisuutta ja puolustuspelaamista pyritään saamaan tasapainoisemmaksi”, päävalmentaja toteaa.

HPS:n, Hongan ja muiden vahvistuminen on liigalle pelkästään hyvä asia, sillä sitä kautta sarjaan saadaan lisää kovempia pelejä ja tasoa nousemaan kovemmaksi. Ojala toivottaakin lisää seuroja tervetulleiksi mukaan liigan kärkikahinoihin, jotta yleinen kiinnostus kohoaisi entistäkin isommaksi. Naisten futis kasvaa maailmalla kovaa vauhtia ja kasvua pitäisi saada siten aikaiseksi kotimaassakin.

”Kyllä tuo on juuri se väylä, miten sarja kehittyy. Joten tervetuloa mukaan. Me jatkamme eteenpäin oma peli keskiössä. Pelin rakenteita kehittämällä me olemme entistäkin vahvempia ja meidän pitää näyttää jokaisessa ottelussa oma tasomme. Perustason pitää olla riittävän korkealla joka pelissä”, päävalmentaja vaatii. Keskikenttäpelaaja Emmi Siren on toistaiseksi sivussa pelaavasta kokoonpanosta.

Otteluisäntä:


Hyödynnä mainio RUUTU-tarjous huhtikuun loppuun mennessä

Ruudun mainio futistarjous (2 kuukautta -50 % sekä uusille asiakkaille 1 kuukausi 0€) on voimassa vielä tämän viikon ajan. Tarjousaika jatkuu 30.04. saakka. Tee nyt oma tilauksesi niin pääset katsomaan kaikki kiinnostavat ottelut livenä.

Ruudun futistarjous löytyy osoitteesta: https://www.ruutu.fi/suomifutis