OTTELUENNAKKO: KuPS – HIFK torstaina kello 17.00

Hallitsevan Suomen Cupin mestarin KuPSin urakka Suomen Cupissa jatkuu huomenna, kun Väre Areenalle saapuu HIFK. Peli vihelletään käyntiin kello 17:00 ja otteluparin voittaja etenee Cupin kahdeksan parhaan joukkoon.

 
Veikkausliigaa johtavan Kuopion Palloseuran värikäs pelikausi 2023 jatkuu jälleen torstaina Väre Areenalla. KuPSin matka Cupissa on edennyt kuudennen kierroksen ottelupariin ja keltamustat saavat vastaansa maineikkaan Helsingin IFK:n. Suomen Cupin kuudennen kierroksen kotiottelu alkaa kello 17.00 ja torstaisen cup-ottelun voittaja etenee jatkoon kahdeksan parhaan joukkueen joukkoon. Seuraavalla kierroksella eli puolivälierissä otteluparin voittaja kohtaa joko IFK Mariehamnin tai VIFK:n vieraskentällä.

Lue ottelutapahtumainfo sekä hanki lippusi tästä:

https://kups.fi/otteluinfo-kups-hifk-torstaina-22-6-kello-1700/


Keltamusta puolustaa cupin tuplamestaruutta

KuPS on päässyt kovaan lentoon uuden päävalmentajansa Jani Honkavaaran johdolla. Kuopiolaiset ovat voittaneet vakuuttavin ottein neljä edellistä peliään, joista kolme Veikkausliigassa ja yhden cupissa. KuPS voitti Suomen cupin 2021 ja 2022 ja komean tuplamestaruuden puolustaminen jatkuu torstaina omalla kotikentällä ykkösessä pelaavaa HIFK:ta vastaan.

Suomen Cupin 6. kierros pelataan 16 joukkueen voimin ja otteluiden voittajat etenevät jatkoon cupin puolivälieriin. Torstaisessa KuPS – HIFK-ottelussa pelataan ensin normaalisti täydet 90 minuuttia ja mikäli tilanne on sen jälkeen tasan, siirrytään suoraan rangaistuspotkukilpailuun. Jatko-ottelua (ent. jatkoaika) ei pelata.

Honkavaara: ”Valmiina pitää olla heti alkuvihellyksestä lähtien”

Kuopiolaiset lähtevät suurena ennakkosuosikkina torstaiseen kotiotteluunsa. Joukkueen suoritusvarmuus nousi korkealle tasolle kesäkuun maaottelutaukoon mennessä ja päävalmentaja Jani Honkavaara uskoo pelaamisen jatkuvan yhtä laadukkaana kilpailukauden jälleen jatkuessa tiiviillä pelitahdilla. Ykköseen pudonnut HIFK tulee tarjoamaan ennakkosuosikille lujan vastuksen, joten oman joukkuepelaamisen tulee olla hyvässä kuosissa heti alkuvihellyksestä lähtien.

”HIFK on suoraviivainen joukkue, joka pyrkii etenemään nopeasti selustaan. Todennäköisesti se puolustaa meitä vastaan normaalia alempana ja pyrkii iskemään vastaan. Omassa pelissämme pelin kontrollointi sekä pallon kanssa että ilman palloa on tärkeää. Emme saa päästää IFK:ta nopeisiin vastahyökkäyksiin tai etenemään selustaan” kommentoi Jani Honkavaara huomista vastustajaa.


KuPSin Veikkausliigakausi jatkuu IFK Mariehamnia vastaan tiistaina pelattavassa kotiottelussa

Veikkausliigan pelikausi jatkuu täydellä sarjakierroksella heti juhannuksen jälkeen. Kuopion Palloseuran liigakausi jatkuu tiistaina kotikentällä, jolloin IFK Mariehamn saapuu vastustajaksi Väre Areenalle. Veikkausliigan mestaruustaisto on kuumillaan, joten nähdään katsomoissa myös tiistain ottelussa!