OTTELUENNAKKO: KuPS – FC Haka

Kuopion Palloseura kohtaa FC Haka:n Liigacupin kotiottelussa. Ottelu pelataan Lippumäen ylipainehallissa huomenna kello 15:00 ja peli näkyy myös suorana Ruutu Urheilu-palvelussa.

Kuopion Palloseura lähtee otteluun Liigacupin B-lohkon viidenneltä sijalta. Kuuden joukkueen lohkossa samoissa pisteissä on tällä hetkellä SJK, joka on kuitenkin keskinäisen ottelun takia KuPS:n takana. Keltamustien yläpuolella lohkossa on FC Haka, AC Oulu, Ilves sekä VPS. Pistetilanne on kuitenkin tiukka ja voitolla KuPS nousisi tällä hetkellä kärkipaikkaa pitävän FC Hakan kanssa samoihin pisteisiin.

KuPS aloitti Liigacupin komealla vierasvoitolla SJK:ta vastaan, jolloin Christian Tue Jensen teki ottelun ainoan maalin vapaapotkusta. Kaksi seuraavaa ottelua ovat kuitenkin olleet pettymyksiä KuPS:lle, sillä joukkue on hävinnyt niin AC Oululle kuin myös Ilvekselle. Tuleva ottelu onkin Liigacupin kannalta tärkeä, sillä vain kaksi joukkuetta lohkosta etenee välieriin.

FC Haka on pelannut tähän mennessä loistavia otteluita Liigacupissa ja pitää ansaitusti B-lohkon kärkipaikkaa. Kotiavauksessaan FC Haka kaatui VPS:lle 1–2, mutta valkeakoskelaiset ovat sen jälkeen pystynyt kaatamaan niin Ilveksen kuin myös SJK:n.


Otteluun myydään järjestysmääräyksien mukaisesti 100 lippua, jotka ovat kausikorttilaisille ilmaiseksi lunastettavissa. Ilman kausikorttia lipun voi lunastaa viidellä eurolla. Lue lisää lippukäytännöstä tästä:


Katso videolta päävalmentaja Pasi Tuutin ja keskikenttäpelaaja Joona Vetelin mietteet ottelusta.