OTTELUENNAKKO: KuPS Akatemia – VJS la klo 18.00

Akatemiajoukkue haluaa kääntää oman kurssinsa voitokkaaseen suuntaan

Ykkösessä pelaavan KuPS Akatemian sarjakausi jatkuu lauantaina oman kotiyleisön edessä Väre Areenalla. Vantaan Jalkapalloseura saapuu vastustajaksi alemman loppusarjan toisen sarjakierroksen kotipeliin, joka alkaa stadionin tunnelmallisessa iltavalaistuksessa kello 18.00.

Akatemiajoukkue lähtee lauantaina kääntämään omaa kurssiaan jälleen nousujohteiseen suuntaan. Joukkue pelasi hyvää peliä edellisessä loppusarjaottelussaan Raumalla joutuen kuitenkin taipumaan maalein 2-0. VJS-pelistä lähdetään tavoittelemaan kotivoittoa.

”Tulee varmasti vaikea peli, sillä VJS taistelee tiukasti säilymisestä loppukaudella. He tulevat tänne kovalla asenteella kamppailemaan kaikin mahdollisin voimin. Helppoa peliä ei tule ja meidän oman asennepuolen pitää olla ehdottomasti kunnossa”, KuPS-valmentaja Ali Al-Musawi arvioi lauantai-illan kotipeliä.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen Väre Areenalla päättyi tasapeliin 2-2. ”Tasainen ottelu tulee varmasti nytkin. He laittavat kaikkensa peliin, joten pelistä on tulossa haastava. Hyvällä ilmeellä me lähdemme taistelemaan kotivoitosta. Joukkueen fiilis on hyvä ja jokainen meistä haluaa voittaa lauantaisen kotiottelun”, valmentaja vakuuttaa.

”Raumalla pelattu ottelu oli pelillisesti meiltä hyvä. Maalinteko vaan sakkasi, meillä oli kyllä hyviä tilaisuuksia maalintekoon. Monesti, kun itse ei hyödynnä paikkoja niin vastustaja kyllä iskee ja niin kävi nytkin. Pallo-Iiroilla oli pari-kolme paikkaa, joista sitten tekivät. Se peli on käyty joukkueena läpi ja jätetty taakse, lauantaina meillä on hyvä mahdollisuus kääntää kurssi loppukaudeksi”, Al-Musawi muistuttaa.